Weekoverzicht 20 t/m 24 december 2010

0
300

Maandag 20 december:
Rikki schrikt van Sil. Lucas ontdekt de keerzijde van zijn opdringerige gedrag. Jef ergert zich aan het gedrag van Lorena en dat heeft enorme gevolgen. Charlie en Rik nemen een verdrietige beslissing over de toekomst.

Dinsdag 21 december:
Charlie vliegt iemand aan als de waarheid haar te veel wordt. Noud verheugt zich op een leuke avond, maar raakt verzeild in een date from hell. Maxime is aangenaam verrast als ze Danny hoort spreken over hun relatie. Als ze het er met hem over wil hebben, loopt het totaal uit de hand.

Woensdag 22 december:
Ludo krijgt te maken met spoken uit het verleden van Janine. Bing komt onder grote druk te staan als hij geld zoekt om een club te kopen. Nina verwijt Noud onprofessioneel gedrag; door hem is haar zakendeal mislukt. Lucas maakt iemand heel erg blij (en toch ook weer niet).

Donderdag 23 december:
Tijdens het moordonderzoek denkt Jack een belangrijke ontdekking te doen. Bing heeft spijt van een beslissing. Janine wil van Ludo weten wat hem bezielt om Anton zo onder handen te nemen. Ondanks haar geldgebrek doet Charlie een goede daad.

Vrijdag 24 december:
Charlie zal kerst niet gezellig met het gezin rond de boom doorbrengen, maar eenzaam in een koude politiecel. Edwin baalt dat het onmogelijk is om Lucas te ontlopen. Danny krijgt het benauwd als hij merkt hoe Maxime met hun relatie omgaat.

Fotobron: GTSTnieuwskrant