Weekoverzicht 2 t/m 6 mei 2011

0
321

Maandag 2 mei:
Maxime krijgt ongevraagd advies van een opdringerige maar zeer intrigerende man. Wiet wil Nina een kans geven, ook al weet ze zeker dat Nina een luxepopje is dat een sober leven niet aankan. Tussen Danny en Rik loopt het zodanig uit de hand, dat de politie eraan te pas moet komen.

Dinsdag 3 mei:
Maxime heeft een geheim voor Amy. Ludo krijgt een onverwachte bezoeker. Rik moet verantwoording afleggen voor zijn daden. Charlie kan alle spanningen niet meer aan. Edwin wordt kwaad als Anton hem en zijn broer op ongelijke manier behandelt.

Woensdag 4 mei:
Nina verrast haar medebewoners met een enorme bijdrage. Maxime loopt Frederik weer tegen het lijf, maar op een onverwachte plek. Om Bing te ontlopen, wil Sjors Meerdijk ontvluchten. Rosa krijgt de schrik van haar leven, maar zwijgt over het hoe en waarom.

Donderdag 5 mei:
Anton krijgt een schikkingsvoorstel, maar is niet van plan zich daarbij neer te leggen. Sjors komt voor een moeilijk dilemma te staan. Het verbaast Lorena dat haar moeder haar twee weken weg wil hebben. 

Vrijdag 6 mei:
Door Anton komen Lucas en Edwin lijnrecht tegenover elkaar te staan. Charlie weigert zich bij een besluit van Danny neer te leggen. Rik gaat gebukt onder zijn verdriet. Rikki maakt zich grote zorgen om hem.