Weekoverzicht 14 t/m 18 maart 2011

0
241

Maandag 14 maart:
Lorena en Wiet hebben een gezamenlijk doel: verhuizen. Ze gaan samenspannen om Jack ook zover te krijgen. Sjoerd krijgt aanwijzingen dat Rikki hem wil en maakt daar werk van. Lucas wil Ludo inzetten om Anton om te praten. Edwin heeft het helemaal gehad met zijn vader.

Dinsdag 15 maart:
Edwin merkt dat Sjoerd hem anders behandelt dan vroeger en wil weten hoe dat zit. Danny liegt tegen Rikki over vrouwen. De sfeer tussen Rik en Charlie voelt voor beiden meer en meer geforceerd aan. Maxime wil niet dat Amy vaker bij Ludo logeert. Anton zet Ludo onder druk.

Woensdag 16 maart:
Noud maakt een moeilijke keuze en brengt Laura daarmee in verlegenheid. Rik heeft een klik met Sjors. Charlie heeft een stiekeme ontmoeting met Danny. Maxime doorziet een plannetje van Nina en wil alles weten. Wiet verpest een leuke avond.

Donderdag 17 maart:
Charlie weet een heftige reactie bij Rik los te maken. Wiet reageert haar frustratie af op haar zus. Sjors ontdekt wat er met haar aan de hand is. Noud is onder de indruk als Nina de verstandigste blijkt, maar kiest hij ook voor haar?

Vrijdag 18 maart:
Maxime bespeelt Bianca: ze wil precies weten wat er gaande is tussen Anton en Ludo. Jack probeert er achter te komen wat Sjors mankeert. Anton komt voor een verrassing te staan, en weet op zijn beurt Lucas ook te verrassen. Zal Ludo aan Amy vertellen dat ze niet meer welkom is?