Weekoverzicht 13 t/m 17 juni 2011

0
35

Maandag 13 juni:
Wiet wordt betrapt bij stiekeme activiteiten. Lucas en Danny waarschuwen Noud voor gedonder met Nina. Noud denkt dat het allemaal wel los zal lopen. Dus niet. Maximes wraakplan komt op losse schroeven te staan door Ludo.

Dinsdag 14 juni:
Janine probeert zich met het huwelijk van Nina te bemoeien. Noud laat Wiet weten wat zijn gevoelens voor haar zijn. Anton neemt het voor Sjoerd op als hij hoort dat Rik hem niet goed genoeg vindt voor Rikki.

Woensdag 15 juni:
Anton krijgt antwoord op zijn sollicitatie. Janine is bang dat Maxime met het huwelijksfeest van Nina aan de haal gaat. Lorena wordt betrapt door Jack, kan zij zich eruit kletsen? Bianca zoekt een nieuw huis.

Donderdag 16 juni:
Ludo doet een onaangename ontdekking. Rik vindt het onzin dat Rikki een dieet volgt. Charlie heeft een verrassing voor Rik, maar die valt in het water. Sjors en Bing worstelen met hun verleden.

Vrijdag 17 juni:
Charlie maakt zich grote zorgen om Rikki’s dieet. Bianca is het oneens met het typisch mannelijke gedrag van haar man en zoon. Wiet laat Sjors geloven dat alles goed met haar gaat, maar intussen lijkt ze te ontsporen.

© GTSTistop 2011