Vandaag in de hoofdrol: Bekendheden in GTST! Deel 2

0
398

Vandaag Deel 2 van de bekendheden in GTST. Vorige week waren het lange tijd rollen. Nu krijg je de bekendheden die voor 1 of iets meer dagen te zien waren.

Thomas Berge: Nina wil een geweldig afscheidsfeest voor Milan Alberts organiseren met als klap op de vuurpijl een bekende zanger die het liedje Zonder Jou van Milan zingt. Thomas Berge komt in de afscheidsaflevering dat liedje zingen.

Rene, Gordon en Jeroen: Ter gelegenheid van het 21 jaar worden van Nina geeft Maxime een groot feest voor haar in Teluma. Ze nodigt de Toppers uit om voor haar te zingen met het liedje Shine.

Giel Beelen: Oplettend Nederland zag ooit dat Giel Beelen even door het beeld liep bij een scene met Charlie. Dat was voor een programma met dat hij elke dag in een bekend programma te zien was en Nederland dan moest raden welke. Die dag was het dus Goed tijden, slechte tijden.

Ruud de Wild: Samen met zijn mensen van Q-music is hij al weer 2 keer als een gastrol te zien geweest. De 1ste bij de bar in de Koning om te vragen om wat drinken. De 2de keer ook bij de bar in de Koning, ditmaal vroeg Ronja of ze Arthur hadden gezien waar ze dan antwoord op gaven.