Nikkie Plessen praat graag over seks

0
650

Nikkie Plessen, Nikki in GTST, heeft er totaal geen moeite mee om over seks te praten:"Ik ben er heel open in,"

"Mijn vriendinnen vergelijken mij altijd met Samantha van Sex and the City," vertelt Nikkie aan Novum Nieuws.
Afgelopen dinsdag is Nikkie vertrokken naar Kenia, naar sloppenwijken als ambassadrice voor Dance4life. "Ik vind dat als kinderen met vragen komen, je ze moet beantwoorden. En dat je ze de gevaren uitlegt over onveilig vrijen," vertelt ze,"Wees er eerlijk over en duidelijk. Dan zijn er geen misverstanden."
Praten over seks hoort erbij vindt de actrice en presentatrice:"Het is hetzelfde als eten en drinken. Het maakt je in heel veel gevallen ook happy," Toch zijn er ook voor Nikkie grenzen,"Het is niet dat als je in een restaurant zit, je gelijk op tafel gooit: Hoe heb jij seks?"
Ze is wel blij dat ze nog geen voorlichting aan haar 1-jarige dochtertje hoeft te geven:"Ik hoef er nog niet over na te denken dat er een leuk jongentje komt die zegt: ik zou het erg gezellig kunnen hebben met jou dochter. Daar moet ik nog niet aan denken,"
Nikkie verwacht dat de reis naar Kenia emotioneel gaat worden en dat ze haar dochtertje gaat missen:"Ik zat voor het vertrek wel te huilen in de auto, omdat zo'n kleintje dan in de gaten krijgt dat je weggaat en dat zij niet meegaat. Ik ben dan wel een lopende waterkraan. Dus ik ben heel benieuwd hoe ik dat daar ga doen," zegt de actrice als slot. RTLboulevard

© GTSTistop, 2012