Mensen geschokt op overlijden Antonie!

0
22

Heel bekend Nederland is geschokt door het overlijden van Antonie Kamerling. De acteur die bekend was van GTST, de kleine blonde dood en Sunset Boulevard heeft op 6 oktober 2010 een einde aan zijn leven gemaakt.

Jette van der Meij reageerde in RTLboulevard diep bedroeft te zijn door het overlijden van Antonie. Vele mensen hebben haar geknuffeld en gekusd op de set.

Danny de Munk heeft laten weten dat het hard is aangekomen en dat Antonie hem echt flink heeft geholpen. Hij heeft zelf ook kinderen en een vrouw en begrijpt dat hij wel erg depressief is geweest om deze keuze te maken.

Datzelfde geld voor Daphne Deckers die vindt dat mensen met een gebroken been wel kunnen laten zien dat er wat is. Antonie was geestelijk ziek, maar niemand zag dat.

Reinout Oerlemans heeft laten weten dat het hem zeer geraakt heeft en hij vanochtend bij de familie van Kamerling is gekomen. Hij was samen met Antonie vroeger de twee bengels van GTST en mist hem nu al enorm

Verder lieten in RTL boulevard ook o.a. Georgina Verbaan, Jeroen Krabbé en Beau van Ervendorens hoe ze het overlijden van Antonie ervaren.

Antonie bedankt voor alle mooie dingen die jij in en voor Nederland hebt neergezet!

In Memoriam: Antonie Kamerling (1966 – 2010)