Levensverhaal van Peter Kelder!

0
277

School is nooit iets geweest voor Peter. Hij was een lastige leerling. Hij komt er achter dat zijn ouders eigenlijk zijn pleegouders zijn. Na een hevige ruzie verlaat hij het huis en krijgt hij een relatie met Suzanne Balk. Peter steunt haar door dik en dun ondanks haar escortverleden.

Peter is een rebelse jongen. Maar met een gouden hart. Hij richt een centrum op voor jongeren. In het centrum komen zijn eigenschappen als leider goed naar voren. Hij probeert zijn eigen steentje bij te dragen en de jongeren een goed huis te bieden, omdat hij dat zelf nooit heeft gehad. Dat Peter niet weet wie zijn echte ouders zijn heeft hem altijd dwars gezeten. Als hij dan uiteindelijk erachter komt dat Helen Helmink en Rolf Huygens zijn echte ouders zijn is hij in verwarring. Rolf sterft en Peter erft zijn vermogen.

Zijn beste vriend is Arnie Alberts. Maar de vriendschap komt in onveilig vaarwater terecht als ze allebei gevoelens krijgen voor Roos. Peter wordt dus de concurrent van Arnie. Op dat moment zit hij in zak en as. Hij besluit te gaan reizen en alle vrienden achter hem te laten.

Suzanne blijkt echter zwanger te zijn van een kindje van Peter. Ze bevalt van een zoon: Guusje. Maar dan wordt hij ziek en moet hij een hoornvliesoperatie onergaan. Peter arriveert weer in Meerdijk en betaalt de operatie. Daarna neemt hij voorgoed afscheid van Helen en Suzanne en gaat weer op reis. Hij hoopt dan het geluk te kunnen vinden.

Antonie Kamerling speelde de rol van Peter Kelder. Antonie overleed op 6 oktober 2010. Hij werd 44 jaar.