Levensverhaal van Rutger Goedhart!

0
42

De charmante Rutger logeert in de Roseboom en laat daar zijn oog vallen op Laura. Zij wil in de eerste instantie niks van hem weten. Hij wil een tijdje in Meerdijk blijven en verveelt zich niet. Hij vertroeft zich in de Roseboom en brengt bezoekjes aan zijn neef Martijn. Rutger heeft zijn geld in beleggingen gestoken en gaat recht op zijn doel af.

Na een tijdje is Laura toch geïntereseerd in Rutger. Dit zegt ze niet tegen hem. Wanneer Rutger een afspraak met zijn makelaar heeft denkt Laura dat het zij vrouw is. Ze spreekt hem aan, maar dit blijkt niet zo te zijn. Rutger denkt dat ze jaloers is, maar ze geeft niet toe. Een tijdje later zoenen ze voor het eerst in de lift en dan duurt het niet lang of ze wonen samen.

Op een dag komt Laura binnen in de Roseboom, wanneer Rutger met 'investeringszaken' bezig is. Laura wil weten wat het is en Rutger legt het uit: als je in EEPASA investeerd krijg je veel winst en help je het milieu. Laura is meteen enthousiast en investeerd meteen. Iets wat Rutger wel erg leuk vindt.

Na een tijdje heeft heel Meerdijk geïnvesteerd en Rutger is blij. Janine vertrouwt het niet en stuur een man naar Zuid-Amerika. De man komt om door toedoen van Rutger. Hierna komt Janine erachter dat Rutger niet investeerd in EEPASA, maar dat hij EEPASA is. Rutger slaat haar neer wanneer ze het aan Laura wil vertellen.

Ondertussen gaan Rutger en Laura trouwen. Rutger komt wat later door het voorval met Janine. Hij gaat naar de kerk en verteld dat iedereen zijn geld kwijt is. Hij laat Laura voor het altaar staan. Janine komt het nog wel vertellen en iedereen is boos op Rutger. Bij het verhoor ontkent hij alles. Een paar dagen later wordt hij dood gevonden in zijn huis. Hij is vermoord, door wie is onbekend.

De rol van Rutger Goedhart werd gespeeld door Edwin Rutten.