Levensverhaal van Ronja Huygens!

0
645

Ronja is snel met al haar scholen klaar. Ze is dan ook erg jong als Jack van Houten haar vraagt voor een baan bij Teluma.

Ronja heeft ongeveer een half jaar een relatie gehad met André.

Ronja heeft niet zoveel vrienden omdat haar leven gaat om haar carriere en haar werk.

Ze komt in de problemen met Bing Mauricius als ze bij Teluma komt werken. Bing kan volgens hem namelijk niet werken met haar als zijn leidinggevende. Uiteindelijk houdt het 'gevecht' op tussen de twee want ze worden verliefd op elkaar.

Op de werkvloer worden Ronja en Bing dus verliefd op elkaar. Na een tijdje gaat het uit tussen de twee omdat Bing is vreemdgegaan met Lorena Gonzalez.

Als het uit is met Bing hoort Ronja dat ze zwanger is. Bing wil het kindje houden omdat zijn moeder oma wilde worden, maar Ronja wil een abortus. Uiteindelijk pleegt Ronja abortus. Bing is woest.

Wanneer Ronja Danny de Jong tegen het lijf loopt is ze op slag verliefd. Dit is echter eerst niet wederzijds want Danny heeft gezworen nooit meer een andere vrouw te willen na de dood van zijn vrouw Iris. Toch raakt hij overdonderd van Ronja en ze gaan op date. Daaruit komt een relatie die niet lang stand houdt, want Danny maakt het uit omdat hij er niet tegen kan dat Ronja hem zo in de gaten houdt.

Ze voelt zich niet fijn in de buurt van Arthur. Met hem heeft ze ooit een date gehad. Charlie, haar beste vriendin, heeft nu een relatie met hem en Ronja waarschuwt Charlie voor hem. Uiteindelijk blijkt Arthur wel te vertrouwen te zijn, maar dan wordt hij doodgeschoten door Marco, het vriendje van Lucas. Hierdoor krijgt Ronja last van hyperventilatie. Ze gaat in therapie, maar denkt dat het niet helpt. Al snel stopt ze daarmee.

Wanneer ze Isabella tegen het lijf loopt is ze nog niet gelijk verliefd. Ze zijn goede vrienden maar niet meer. Toch krijgen ze een korte relatie en zoenen ze vaak. Dan houden ze er toch maar mee op omdat het niet echt soepel tussen de twee loopt. Isabella blijft Ronja wel steunen in haar moeilijke tijd.

Ronja gaat naar haar oma  in Amerika omdat ze het verleden achter haar wil laten in Meerdijk. Ze verlaat Meerdijk.

De rol van Ronja Huygens werd gespeeld door Alexandra Alphenaar.