Levensverhaal van Peer van Maes!

0
2538

Doktor Peer: Het is al een flink eindje terug dat hij in GTST zat. Deze doktor had een oogje op Mathilde. En op Roos.

Doktor Peer is een doktor in het Meerdijkse ziekenhuis. Roos loopt daar ook rond voor haar Co-schappen. Peer krijgt een relatie met Mathilde, maar wil ook met Roos samen zijn. Hij begint een affaire met haar. Het is voor Roos de eerste keer na Arnie dat ze weer iemand heeft. Daarom komt het hard aan wanneer ze hoort dat Peer nog iemand anders heeft en niet alleen voor haar gaat.

Roos en Mathilde kunnen het echter wel goed met elkaar vinden. Wanneer een compatiënte, Mevrouw Brama, zwanger blijkt te zijn, trekken ze snel hun conclusies. Ze verdenken Peer ervan dat hij de vrouw zwanger heeft gemaakt. De 2 zorgen er voor dat Peer ontslagen wordt door Seksuele intimidatie.

Later blijkt dat niet Peer, maar de man van Mevrouw Brama: Meneer Brama haar heeft zwanger gemaakt. Hij heeft het met haar gedaan terwijl ze in coma lag. Na deze hele gebeurtenis is de relatie tussen Peer, Roos en Mathilde flink verstoord. Mathilde en Roos studeren samen af als doktors, terwijl ze nog steeds vechten om de liefde voor hun begeleider: Peer van Maes!

De rol van Peer van Maes werd gespeeld door Claude de Burie.