Levensverhaal van Julian Verduyn!

0
28

Julian heeft een moeilijke jeugd gehad en heeft een verleden waar niemand mee zou willen ruilen. Toch zijn er ook lichtpuntjes te vinden in het leven van de geadopteerde jongen uit de Alberts-familie.

Julian Verduyn heeft geen goed contact met zijn ouders. Zijn vader is een hoofdstuk apart, maar met zijn moeder heeft hij het ook niet goed getroffen. Zijn ouders besluiten niet voor hem te willen zorgen. Hij groeit in de eerste instantie op bij zijn pleegouders, Albert en Titia Holst. Hun principes zorgen er voor dat Julian daar niet kan blijven. Daarom gaat hij bij Laura en Robert Alberts wonen. Dit gaat heel goed, maar hij wil zijn eerste pleegouders toch nog een nieuwe kans geven. Wanneer Julian echter ziek wordt, bieden zijn pleegouders hem geen medische hulp waardoor hij in levensgevaar komt. Hij wordt echter gered door Laura en Kim.

Julian kan goed met Kim opschieten. Ze kunnen zo goed met elkaar opschieten dat ze met elkaar naar bed gaan. Daarna komen ze er pas achter dat ze broer en zus zijn. Ze hebben wel dezelfde moeder, maar een andere vader.

In het begin gaat het liefdesleven van Julian niet over rozen, maar na een tijdje slaat dit om. Hij ontmoet het mooie nichtje van Govert, Jessica. Gelijk slaat de vlam in de pan. Ze krijgen een relatie en zijn gelukkig met elkaar. Echter gaat het niet altijd goed, door de financiële situatie, maar echte liefde gaat door de maag… Wanneer Julian besluit om met Alexandra te trouwen om haar een legale status in Nederland te bieden, gaan Jessica en Julian uit elkaar. Alexandra overleeft het huwelijk echter niet. Haar pooier Joop Zwartjes schiet haar neer voor het altaar. Tussen Julian en Jessica komt het na een tijdje weer goed.

Na flink wat onderzoeken komen Julian en Kim achter een vreselijke ontdekking. Zijn moeder heeft een geheim dat nu uitkomt. Hun opa Oscar, de vader van Mira, heeft Mira verkracht waardoor Julian is geboren. Julian raakt hierdoor in een diepe identiteitscrisis en staat op een bepaald moment op het punt zichzelf van het leven te beroven. Dit doet hij niet, omdat hij wraak wil nemen op zijn opa Oscar. Dit heeft gewerkt, want Oscar verlaat het land. Julian raakt hierdoor echter niet uit zijn identiteitscrisis en denkt erachter te komen wie hij is, door samen met Jessica op wereldreis te gaan.

De rol van Julian Verduyn werd gespeeld door Cas Jansen.