Levensverhaal van Dex Huygens!

0
21

Dex zorgt er allereerst in Meerdijk al voor dat Nina een partydrug krijgt. Ze neemt deze in met alcohol zonder zijn toestemming. Martijn redt Nina net op tijd.

Dex heeft veel moeite met braaf leren. Hierdoor is hij vaak blijven zitten en heeft hij al 3 keer examen gedaan.

Dex helpt Nina goed als ze is verkracht door Rene Meijer en een paar van zijn vrienden.

Dex begint samen met Noud, op dat moment nog zijn beste vriend, een klusjesbedrijf: Noud Bouwt. Het duurt echter niet lang voordat Dex daar weer weg is, want hij zorgt ervoor dat Vickey, de vriendin van Noud, fotomodel wordt. Hij wordt dan haar agent. Wanneer Noud Dex en Vickey ziet zoenen, is het klaar voor hem. Hij maakt het uit met Vickey en is geen vrienden meer met Dex.

Dex wordt verliefd op Vickey, het vriendinnetje van Noud. Wanneer Noud de twee ziet zoenen, maakt hij het uit met Vickey. Vickey en hij krijgen wat met elkaar, maar voor korte duur. Vickey geeft toe nog wat voor Noud te voelen en het gaat uit met Dex.

Wanneer Dex op de verjaardag van Nina in het kantoor van Teluma een kaars aansteekt gooit hij de lucifer weg. Daardoor ontstaat er een gasexplosie in Teluma. Dex en Nina worden gewond naar het ziekenhuis gebracht. Met Dex is alles goed. Daarentegen is Nina zwaargewond en zal ze nooit meer de rechterkant van haar lichaam goed kunnen gebruiken.

Dex heeft een tijdje een oogje op Nina maar dit loopt in de eerste instantie op niks uit. Wanneer ze samen gewond raken bij een gasexplosie bloeit er echter iets moois op tussen de twee. Ze groeien naar elkaar toe en hebben een mooie relatie.

Dex werkt bij het bedrijf van Nina's vader, Sanders INC. Wanneer hij een kans krijgt om in Praag een bedrijf te beginnen wil hij dit dan ook dolgraag doen. Nina wil dit in de eerste instantie niet en gaat dan ook niet meer. Wanneer Dex in de taxi zit om te vertrekken komt Nina eraan. Ze gaat toch met hem mee. Dolgelukkig gaan de twee naar Praag toe.

De rol van Dex Huygens werd gespeeld door Emiel Sandtke.