GTSTdag! 28 juni 2010

0
270

Lorena is woest op Huibert Rem, omdat hij haar niet serieus neemt over het beruchte briefje. Lorena gaat dan ook klagen bij Jack en eist dat ze ergens mag onderduiken. Jack biedt aan dat ze bij hem mag onderduiken en dat doet ze dan maar. Wanneer Wiet eraan komt wordt Lorena in de wc gezet tot dat Wiet weer weg is. Jack heeft er voor gezorgd dat Wiet even ergens ander logeert vanwege kakkerlakken. Lorena verteld alleen aan haar moeder waar ze zit. Voor de rest denkt iedereen dat ze op vakantie is.

Dex zit met zijn ouders in de Roseboom te wachten op Nina. Nina komt echter niet want die zit thuis te nukken omdat ze niet wil dat Dex gaat. Wanneer Janine en Lucas thuis komen en met haar gaan praten helpt dat echter niks. Ze wil niet naar hem toe. Op een gegeven moment gaat de bel en staat Dex voor de deur. Hij wil afscheid nemen van Nina. Na een halve minuut staat hij echter alweer buiten. Wanneer Dex net in de taxi zit om te vertrekken komt Nina net aanrijden. Ze gaat toch met hem mee. Gelukkig en uitgezwaaid door hun familie's rijden ze op weg naar het vliegveld.

In de Roseboom zit een onbekende man die nogal geïnteresseerd lijkt te zijn in Laura. Hij vraagt dat ook aan Wiet of Laura getrouwd is waarop ze nee antwoord. Later botsen Laura en de onbekende man per ongeluk tegen elkaar op. Ze stellen zich aan elkaar voor. De onbekende man heet Rutger en is nogal gecharmeerd van Laura.

Ludo krijgt een telefoontje van het ziekenhuis dat Isabella uit haar kunstmatige coma is gehaald. Ludo haast zich naar het ziekenhuis en begint over Amy tegen haar te praten. Dan komt Jef binnen. Hij wordt boos op Ludo dat hij hier zo zit en zo aardig doet tegen Isabella. Dan ontwaakt Isabella en gaat Jef een arts halen. Isabella zegt tegen Ludo dat ze wil dat er een notaris komt. Alles moet zo snel mogelijk worden geregeld, omdat er een kans is dat ze overlijdt. Dit wil ze voor Amy.

Held van de dag:
Nina, omdat ze toch voor de volle 100% heeft gekozen voor Dex.

Stelling: Ludo zat alleen bij Isabella voor het voogdijschap!

29 juni in GTST:
Bing ziet enorm op tegen de bevalling na allerlei vreselijke voorbeeldverhalen. Rik is doodsbang om naar het ziekenhuis te gaan. Isabella en Ludo vinden toenadering tot elkaar en zitten op één lijn wat betreft Amy's toekomst. Danny kan aan niets anders meer denken dan aan de baby. Charlie zoekt ruzie met Ludo. Laura probeert Noud ervan te overtuigen dat ze echt niet in Rutger geïnteresseerd is.