Levensverhaal van Charlie Fischer

0
92

Liefdesleven:
Charlie's liefdesleven begint bij Sylvester Koetsier, die als uitwisselingsstudent bij hun in huis komt wonen. Sylvestier kiest echter voor Terra, Charlie's toenmalige beste vriendin.

Charlie ontmoet reisleider Sydney Romer in IJsland. De twee hebben kort een relatie.

Van Chris Poelman raakt Charlie onverwacht zwanger. Ze wil het kindje laten weghalen en pleegt abortus.

Charlie heeft ook nog iets gehad met Job Zonneveld.

Charlie staat perplex als Isabella, haar vriendin, verteld verliefd op haar te zijn. Hoewel ze geschokt is blijken haar gevoelens wederzijds te zijn. Ze krijgen uit nieuwsgierigheid van Charlie een relatie. Charlie maakt het echter uit, maar dan ontvoert Isabella haar, uit wraak.

De eerste grote liefde van Charlie is Milan Alberts. De twee halen het bloed onder elkaars nagels vandaan, maar het blijkt dat ze dit doen, omdat ze elkaar leuk vinden. Ze besluiten uiteindelijk te gaan trouwen, maar dit loopt niet goed af. Milan zegt voor het altaar 'nee' en kiest voor Sjors Langeveld.

Met Dennis Alberts trekt Charlie veel op als Dennis geheugenverlies heeft. Als het tussen Nick en Charlie voorbij is door haar miskraam, troost Dennis haar. Ze hebben een poosje een liefdevolle relatie met elkaar, maar Charlie blijkt nog van Nick te houden en Dennis belandt bij Dian Alberts in bed. Hoewel ze trouwplannen hadden, besluiten ze samen een punt achter hun relatie te zetten.

De grote liefde van Charlie is natuurlijk Nick Sanders. Ze kunnen niet mét en niet zonder elkaar. Ze reizen stiekem naar Las Vegas en trouwen daar. Later trouwen ze in Nederland nog een keer. Als Charlie een miskraam krijgt scheidt Nick van haar. Ze komen echter weer bij elkaar en trouwen weer. Ze krijgen samen een zoon Valentijn, maar ze scheiden toch weer. Een aantal jaren later komen ze weer bij elkaar en vertrekken als gezinnetje naar het buitenland.

Een andere grote liefde van Charlie is Jack van Houten. Ze zoenen als Charlie nog bij Nick is, maar ze heeft niet in de gaten dat Jack verliefd op haar is. Ze kan Jack echter niet weerstaan en belandt bij hem in bed. De relatie is stormachtig, maar het bloeit iets moois op tussen de twee. Ze gaan samenwonen in de Roseboom en faken de dood van Valentijn, die ze sindsdien JJ noemden, Jack Junior. Het komt echter uit als Jack in Turkije spoorloos is verdwenen. Wanneer Jack terugkomt wil hij niet verder met Charlie.

Charlie koopt van Bas Nicolai een ruimte om haar nieuwe salon in te kunnen maken. Ze zoenen, maar Bas vertrekt naar het buitenland, waardoor het niks wordt.

Wanneer Charlie Danny de Jong ziet, is ze op slag verliefd. Het is echter niet wederzijds. Wanneer Charlie met Danny's broer, Rik is, gaat ze echter vreemd met Danny. Charlie gaat verder met Danny, maar kiest uiteindelijk toch voor Rik.

Via het internet ontdekt Charlie Jan Schalm. Ze daten via internet en gaan een tijdje met elkaar om. Het loopt echter op niks uit, want Rik vertelt Charlie dat Jan is getrouwd en kinderen heeft.

Charlie krijgt een relatie met de ex van Ronja, haar vriendin. Ronja zegt dat hij niet te vertrouwen is, maar Charlie wil hier niks van weten. Hij blijkt uiteindelijk te vertrouwen, maar dan is het al te laat. Arthur wordt vermoord door de ex van Lucas, Marco Buis.

Na de moord op Arthur valt Charlie op barman Rik de Jong. Ze ontkent haar gevoelens, omdat hij de man van haar beste vriendin Anita was. Rik blijkt echter ook verliefd op haar en ze krijgen een relatie. Charlie trekt met Valentijn in bij Rik, zijn broer en zijn dochter. Ze besluiten te trouwen, maar Charlie gaat een week van te voren vreemd met Danny. Het huwelijk gaat door, omdat Rik hier niks van weet. Het komt later echter uit en Rik wil niet meer verder. Charlie krijgt wat met Danny, maar kiest voor Rik. Een paar maanden later besluiten ze niet meer verder te willen, omdat er steeds wat mis gaat. Charlie en Rik scheiden.

Gebeurtenissen in Charlie's leven:
Charlie steelt kleding, waardoor ze een gevangenisstraf krijgt. Haar moeder besluit echter deze straf voor haar uit te zitten.

Charlie is ook een tijdje model geweest en wil afvallen. Ze krijgt anorexia en gaat roken, doordat ze dan dunner wordt.

Benjamin Borgers zorgt er bijna voor dat Charlie wordt ontvoerd door een gestoorde Rus.

Charlie is compleet overstuur als blijkt dat Barbara niet haar moeder is, maar haar tante Valerie haar biologische moeder is. Ze wordt vervolgens door Robert aangereden, die onder invloed van coke was. Ze raakt verlamd en komt in een rolstoel terecht. Ze accepteert de situatie al redelijk snel en vergeeft Robert als één van de eersten in haar omgeving. Het blijkt dat Charlie's verlamming in haar hoofd zit en niet in haar benen, doordat ze zoveel dingen heeft meegemaakt. Nick zorgt er uiteindlijk voor dat Charlie weer gaat leren lopen.

Charlie zorgt er samen met Sjors Langeveld voor dat Nick Sanders een kroonluchter op zich krijgt, nadat hij heeft bekend dat hij Sjors heeft verkracht. De twee ontkennen echter alles tegenover de politie en zeggen dat het een ongeluk was.

Charlie's vriendin Yasmin Fuentus verongelukt, door een auto-ongeluk in het water. Om haar niet te vergeten gaat Charlie Yasmin's koffiecafé runnen.

Charlie verliest haar moeder Valerie, doordat die van een rots valt in Portugal. Valerie pleegt uiteindelijk euthanasie in het ziekenhuis en overlijdt.

Nick zorgt ervoor dat Dennis en Charlie uit elkaar gaan, omdat hij Charlie terugwil. Hij huurt een meisje in die Dennis laat geloven dat zij zijn ex-vriendin is en verleidt hem. Dennis en Charlie gaan uit elkaar. Nick en Charlie besluiten in een bui te gaan trouwen, maar willen allebei nee roepen bij het altaar, om de ander te kwetsen. Ze durven het allebei niet en zeggen dus volmondig Ja.

Door de bevalling van Valentijn komt Charlie in een postnatale depressie.

Charlie is zo in de war, dat ze Valentijn meegeeft aan verpleegster 'Lieve'. Ze denkt dat hij beter af is zonder haar. Later hoort ze echter dat Lieve de ex vriendin van Nick is en eigenlijk Alexandra heet. Ze is compleet over haar toeren. Ze doet alles om haar kindje terug te krijgen en het lukt, met de hulp van Jack.

Charlie krijgt van een voormalige celgenote van Alexandra te horen, dat Valentijn Valentijn niet is, maar dat Alexandra Valentijn met een andere baby heeft gewisseld. Samen met Jack spoort ze de echte Valentijn op, omdat het waar blijkt te zijn. Ze vinden hem als Felix, zo is hij genoemd door zijn verzorger. Ze zorgen ervoor dat Felix weer bij hun komt en Valentijn weer bij zijn echte ouders. Charlie wil dit vertellen aan Nick, maar Jack is bang dat Nick ze gaat aanklagen en de voogdij weghaalt bij Charlie. Jack wil Nick daarna laten geloven dat Valentijn dood is gegaan, bij het ongeluk dat Charlie en Jack hebben gehad. Charlie stemt in en Jack regelt dat het net lijkt of ze een baby uit Amerika, van een overleden vriendin, hebben gekregen. Ze noemen hem Jack Junior, JJ. De enige die weten van dit geheim zijn haar moeder, Barbara en haar stiefvader Robert.

Dankzij Dorothea Grantsaan is Charlie helemaal dol op Lovetree en gaat hiervoor werken. Jack heeft er zijn bedenkingen over. Inmiddels bestaat Lovetree niet meer.

Charlie gaat samen met Jack, JJ, Dorothea en Jef naar Turkije op vakantie. Jack verdwijnt daar echter spoorloos.

Charlie vertelt Nick de waarheid, wanneer JJ bloed nodig heeft als hij ernstig ziek is. Na een heftig gesprek besluiten de twee samen voor Valentijn te gaan zorgen.

Charlie koopt een ruimte en start haar eigen beautysalon Charlie's. O.a. Ronja Huygens, Lorena Gonzalez en Bianca Bouwhuis komen hier werken.

Charlie verliest weer een vriendin, als haar beste vriendin Anita Dendermonde wordt aangereden en aan haar verwondingen overlijdt. Een jaar later overlijdt ook haar andere vriendin Isabella, nadat deze in de badkamer was gevallen en een bacteriële infecite heeft opgelopen.

Charlie trouwt met Rik, maar ze besluiten uit elkaar te gaan en gaat weer terug naar Nick. Ze is de Meerdijk echter helemaal zat en vindt dat ze er een puinhoop van heeft gemaakt. Ze besluit samen met Nick en Valentijn naar haar moeder en broer in Curaçao te gaan. Na 13 jaar in Meerdijk te hebben gewoond verhuist Charlie naar het buitenland.

De rol van Charlie Fischer werd gespeeld door Lieke van Lexmond en Aukje van Ginniken. Aukje is een poosje vervangen door Toncy van Eersel en Lieke van Lexmond. Lieke is een keertje vervangen door Tamara Brinkman.

© GTSTistop, 2012, met dank aan GTST.nl