Intervieuw met Ruud door Pip:"Ze zijn me op een gegeven moment wel zat"

0
292

Wil jij het intervieuw met Ruud lezen, van zijn award van G!rlz? Pip heeft een intervieuw met hem afgelegd. Lees hem hier

Pip: Van harte proficiat! Het tweede jaar op rij dat je de prijs van de lekkerste hunk hebt gewonnen: wat vind je daarvan?
Ruud:
Ik vind het wel heel apart en ik vind het een groot compliment, dus dank jullie wel allemaal! Het is een eer om zoveel stemmen te hebben gekregen, terwijl ikzelf niet eens doorhad dat er alweer gestemd kon worden. Heel tof, het geeft mijn zelfvertrouwen weer een grote boost! Op wie zou jij eigenlijk hebben gestemd?
Pip: Ik weet niet of hij genomineerd was, maar ik vind de turner Epke Zonderland heel erg leuk. Sorry, Ruud! Zie je jezelf touwens als een echte hunk?
Ruud: Dat is volgens mij een vraag die voor iedereen lastig is te beantwoorden. Het is moeilijk om over jezelf te zeggen dat je knapper bent dan iemand anders. Ik vind het in elk geval leuk om te horen dat ze me nog altijd niet lelijk vinden.
Pip: Heb je vorig jaar veel reacties gehad toen je deze verkiezing won?
Ruud: Nou, het grappige was dat ik daardoor ineens vele meer optredens kreeg als dj. Ik ben al mijn hele leven bezig met muziek en die hobby is op een leuke manier uit de hand gelopen. Soms zijn ze op zoek naar en goodlooking dj en toen hoorde ik regelmatig van organisatoren: Tja, we lazen dat je de G!rlz! hunk award had gewonnen, dus dan zal het wel geod zijn. Dat vond ik wel heel leuk.

Pip: Doe je er zelf veel aan om er goed uit te zien?
Ruud:
Nou ja, je weet hoe ik op maandagochtend kom binnenwandelen op de set van GTST! Voor mijn werk en voor fotoshoots doe ik wel mijn best, maar in mijn vrije tijd doe ik er vrij weinig aan. Ik ben daar redelijk lui in geworden. Een tijdje geleden gebruikte ik wel dag- en nachtcremes om mijn huid te verzorgen na alle make-up die erop wordt gesmeerd. De laatste tijd is dat er door de drukte een beetje bij ingeschoten.
Pip: Maar je ging toch wel vaak naar de sportschool?
Ruud: Ja, daar beik ook weer mee bezig.
Pip: Maar ook echt om te sporten of om vrouwen te versieren?
Ruud: Bij mij op de sportschool lopen vooral veel oude vrouwen rond, dus nee: ik ben echt aan het sporten! Ik doe vooral veel krachttraining. Ook vind ik dat je als acteur gewoon fit moet zijn, zodat je de energie van het scherm kan laten spatten.

Pip: Denk jij dat jongens net zoveel met hun uiterlijk bezig zijn als meiden?
Ruud:
Elke jongen wil natuurlijk gespierd zijn, een sixpackje hebben en alles erop en eraan. Ik denk dat jongens in de loop der jaren veel ijdeler izjn geworden. Door de media en alle mogelijkheden die er zijn krijgen steeds meer mannen het gevoel dat ze ook eens wat aan hun uiterlijk moeten doen. En als jongen wil je er natuurlijk ook goed uitzien als je een leuk meisje mee uitneemt 's avonds.
Pip: Nu je het er toch over hebt, is versieren voor jou makkelijker geworden sinds je bekend bent?
Ruud: Misschien is het wel makkelijker geworden in de zin dat ik sneller word aangesproken. En soms krijg ik ook best rare voorstellen. Maar vaak vind ik juist de meisjes die meteen over mijn werk beginnen niet zo interessant.
Pip: Of heb je soms al een vriendin?
Ruud: Nee, ik ben vrijgezel. En jij?
Pip: Ja, ik ook. Maar waarom ben jij eigenlijk nog single?
Ruud: Geen idee. Waarom niet, zou ik willen zeggen. Kijk, als ik een leuk meisje ontmoet, zal ik het echt niet uit de weg gaan om met haar te daten. Maar de laatste tijd is het erg rustig bij mij op liefdesgebied.

Pip: We hebben het net gehad over ijdel zijn. Vind jij het belangrijk dat een meisje er helemaal perfect gestyled uitziet?
Ruud:
Tot op zekere hoogte. Ze hoeft echt niet perfect te zijn en ik vind het zelfs vreselijk als ze zichzelf de hele avond zit te checken. Volgens mij is dat een teken van onzekerheid, dat moet je op een gegeven moment wel los kunnen laten, vind ik. Aan de andere kant is het natuurlijk ook weer vreselijk als ze helemaal niks heeft gedaan om er goed uit te zien. Wat voor type denk jij trouwens dat bij mij past?
Pip: Uhm… Ik denk iets jonger, iets kleiner en ze moet wel slim zijn, want dat vind jij leuk. Al denk je toch dat je zelf slimmer bent. Ze moet er leuk en verzorgd uitzien, maar geen tut met een Louis Vuitton-tasje zijn.
Ruud: Ja, dat klopt wel ongeveer. Ik val meestal op meiden die kleiner zijn dan ik. Bruin haar, bruine ogen in principe, en een Indische tint vind ik echt heel mooi. Het is niet zo dat ik perse op oosterse vrouwen val, maar ik weet wel dat zo'n type me aantrekt. En ze moet volwassen zijn.

Pip: Krijg je veel brieven binnen via GTST?
Ruud:
Veel te weinig! Tegenwoordig gaat alles via hyves en dat soort sites, terwijl ik het heel leuk vind om kaarten en brieven te ontvangen. Ik lees ze allemaal en vooral de originele berichtjes beantwoord ik meestal ook wel. Als het een leuke grap is, of een bijzondere vraag of als iemand iets is opgevallen in GTST, bijvoorbeeld. Maar alleen: Hai, ik vind je leuk, wil je me iets terugschrijven? is dus niet origineel meer.
Pip: Maar stel nou dat je een leuke krabbel krijgt op hyves van een meisje van je eigen leeftijd. Ze ziet er op haar profielfoto echt ontzettend mooi uit. Wat doe je dan?
Ruud: Ik zou haar misschien een berichtje sturen, maar met haar afspreken doe ik niet. Je weet nooit wat voor het type het is en straks blijkt et een enorme psycho te zijn. Ik zou ook veel te bang zijn om verliefd te worden, terwijl zij mij alleen maar leuk vindt omdat ik bekend ben.
Pip: Oke, dat duidelijk. Wat ga je eraan doen om volgend jaar weer een G!rlz Hunk Award in de wacht te slepen?
Ruud: Het zou te gek zijn als ik 'm dan weer krijg maar het lijkt me stug dat ik 'm drie ker achter elkaar zou winnen. Op een gegeven moment zijn de meiden me waarschijnlijk wel zat, toch? Ik ben benieuwd tegen wie ik het dat moet opnemen om deze titel te verdedigen. Mag ik een Tip van Pip?
Pip: Je moet je goed blijven scheren…
Ruud: Maak ik dan meer kans om jou te versieren?
Pip: Dan maak je in ieder geval een betere kans! 😉

Bron: G!rlz (meiden maandblad)