Hitkrant week 45: "De TV kan ik ook wel eens mijn leven hebben"

0
294

Deze week weer een leuke intervieuw met Ruud Feltkamp en natuurlijk de TVgids:

Ruud Feltkamp's keuzes:

[x] Sms'en of [ ] bellen?
Sms'en gaat sneller en is makkelijker. Je kunt meteen to the point komen, terwijl dat bij een telefoongesprek altijd langer duurt door slap geouwehoer. Ik ben altijd met dingen bezig, dus dan stuur ik snel even een sms'je en ga ik weer verder

[ ] Sparen of [x] uitgeven?
Uitgeven doe ik aan van alles. Mijn moeder is sinds kort mijn financieel manager en ze zorgt ervoor dat ik niet alles ik een keerover de balk smijt. Hierdoor spaar ik dus ook nog, maar leuk vind ik dat niet

[x] Halfvol of [ ] halfleeg?
Halfvol, iets is namelijk altijd wel ergens goed voor. Wat er ook gebeurt, je kunt er altijd van leren.

[x] Facebook of [ ] Hyves?
Nou, ik moet me nog steeds inschrijven op facebook want dat schijnt heel vet te zijn. Daar ga ik me binnenkort eens in verdiepen.

[ ] Patatje of [x] salade?
Een patatje is wel snel, maar een salade is ook lekker. Warme rucolasalade bijvoorbeeld, met meegebakken bacon. Dat moet je maar eens proberen. Ik eet het heel vaak, want ik ben gek op rucola. Ik kan het zelfs bij mijn ijs eten.

[x] Stappen of [ ] voor de buis hangen?
Stappen natuurlijk, lekker socializen en gek doen met vrienden. Ik ben danzij goed tijden slechte tijden al de hele dag bezig met TV en die wil ik dan ook weleens uit mijn leven hebben.

[ ] CD's kopen of [x] muziek downloaden?
Maar dan wel legaal via iTunes. Dat is veel relaxter, want daar kun je losse nummers kopen en krijg je precies de liedjes die je wil. Sowieso hoef je dan niet helemaal naar de winkel te gaan, je bent in een muisklik klaar.

[x] Nuchter of [ ] spiritueel?
Ik geloof best dat er iets is, maar mijn interesse ligt daar niet echt.

TVgids:

Floor Faber: Georgina Verbaan NET 5 Dinsdag 20.30!
Floor is helemaal in de ban van kunstenaar Menno en verliest zich volledig in hem. Ondertussen doet Claire een assertiviteitscursus om tegen Trudy op te kunnen treden en wordt Martijn achtervolgd door zijn verleden.

GTST: Lieke van Lexmond, Caroline de Bruijn e. a. RTL4 Woensdag 20.00!
Charlie probeert zich aan de date-regels te houden, maar pakt het totaal verkeerd aan. Lucas zorgt ervoor dat Jack een ouderwetse vrijgezellenavond krijgt. Janine denkt een ontspannen avond te hebben, maar dit verloopt anders dan verwacht.

Bron: Hitkrant

Volgende week:
– ?