Hitkrant week 30:"Jan heeft iets met spionnenfilms"

0
16

Wil je weten wat er deze week over GTST en GTST-acteurs in de Hitkrant stond? Lees dan snel verder…..

1. Celeb Tarotkaarten
Wat kaarten over jou zeggen, kan je nu met Hitkrant testen. Vorige week kreeg je hoofdkaarten. Nu krijg je bijkaarten. De GTST-ers die daar op staan zijn: Ferry Doedens, Ruud Feltkamp en Pip Pellens.

2. Jan Goes Cats & Dogs
Jan heeft een stem ingesproken in de nieuwe film Cats & Dogs. Lees hiet wat weetjes over Jan:
* Een stem in spreken was niet nieuw voor me. Toen ik 12 was, heb ik voor het eerst een tekenfilm ingesproken. Dit heb ik een jaar of drie gedaan, zoals bijvoorbeeld films van Winnie de Poeh, De prinses en te trollen. Het was erg leuk om te doen, maar toen ik de baard in de keel kreeg was het helaas voorbij.
* Ik ben gek op dieren. Vroeger toen ik een klein jongetje was, hadden wij een oppas met wie ik vaak in een groot dierenboek zat te bladeren. Dan wees ik ze op een stierachtig dier en ik was toen al zo gek op dieren dat ik – op mijn 3e! – zei: Nee dat is geen stier. Dat is een Oost-Indische waterbuffel. Ik wist echt al die namen, haha.
* Ik heb ook iets met spionnenfilms. Vroeger was ik een grote fan van James Bond en had alle films op videoband. Ik wist er werkelijk alles van en vind het daarom leuk dat ik nu de stem inspreek van een hond die een spion is. Het lijkt me ook waanzinnig om een keer een echte spion te spelen of  juist de slechterik in zo'n film.