GTSTflits: Bing terug in Meerdijk

0
30

Babette van Veen gaat scheiden:
Babette van Veen leeft al twee maanden gescheiden van haar man Bas Westerweel. Ze hebben veel willen doen om hun relatie te redden. Dit is echter niet gelukt. Bas heeft toegegeven verliefd te zijn op een andere vrouw, maar 12 erg gelukkig jaren te hebben gehad met Babette. De twee hebben samen twee kinderen: Sebastiaan van tien en Silvijn van zes.

 

Bing is terug gekeert naar Meerdijk:
Sinds gisteravond speelt Everon Jackson Hooi weer de rol van Bing Mauricius in Goede Tijden, Slechte Tijden. Bing had tijd nodig om na te denken en heeft dat gedaan. Gisteravond zei hij dat hij niet verder wil met Sjors. Everon is nu al voor de tweede keer uit GTST geweest voor de Flexwet. Eerder is hij in 2007 ook al weggeweest, naar Duitsland, om Dorothea te zoeken.

 

Joep is onder het mes geweest:
Joep Sertons heeft een ooglidcorrectie ondergaan. Hij had erg veel hoofdpijn. Als hij moe was hing zijn ooglid bijna helemaal over zijn pupil heen, waaraan hij nu geholpen is. Hij heeft daarna gelijk zijn rimpels laten weglaseren. Niet uit zichzelf, maar hij maakte en filmpje voor een internetsite en zij boden het aan.