GTSTdag! 9 november 2010

0
280

Nina gaat naar Maxime voor advies: ze is verliefd op Noud en weet niet wat ze nu met Dex aanmoet. Maxime vindt dat ze het moet uitmaken en voor de 'simpele' klusjesman moet gaan. Als Nina thuis is belt ze naar Dex, om te zeggen dat ze de volgende dag naar Praag komt. Hij werkt echter niet mee, want hij wil op dat moment niet thuis zijn. Nina wordt hier woedend over. Ze maakt het via de telefoon uit.

Charlie en Rik overleggen of ze 50.000 euro moeten lenen van de bank. Ze besluiten het te doen en zijn dolgelukkig. Lorena is flink in discussie met Rutger, maar Rutger weet dat ze niet naar de politie durft. Dan komt Jack uit de lift en vindt het raar dat ze boos kijken, terwijl er 'winst' is gemaakt. Hij confronteert haar er nog een keer mee, maar Lorena ontkent. Charlie en Rik komen de volgende dag Rutger en Laura vertellen dat het is gelukt met de 50.000. Rutger gaat daarop een fles wijn halen en dan komt Jack, hij zegt dat hij er mee moet ophouden, wat hij ook van plan is. Rutger belt daarop naar Lorena. Ze moet tegen Jack zeggen dat Rutger een normale aardige man is.

Maxime vraagt aan Sjors of ze echt duidelijk tegen Danny wil zeggen dat ze niet meer van hem houdt. Dan gaat ze weg. Als Danny en Sjors samen thuis zijn, zegt Sjors niks over het bezoek van Maxime. De volgende dag gaat Sjors wandelen met Lana en komt Danny ze achterna. Sjors maakt hem duidelijk dat ze vanaf nu alles apart gaan doen waaronder eten. Danny wordt nu boos en maakt haar duidelijk dat ze nou eens eindelijk eerlijk moet zijn: hij houdt van haar en zij houdt van hem!

Held van de dag:
Nina, omdat ze nu eindelijk eerlijk tegen zichzelf durft te zijn.

Stelling: Maxime wil Danny terug!

Quote van de dag: (Nina tegen Maxime over Noud)"Hij heeft totaal geen ambities, misschien volgend jaar een grotere bus, maar daar blijft het bij"

10 november in GTST:
Ludo is het niet eens met de liefdesbeslissing van Nina. Sjors heeft er spijt van dat ze Danny in huis heeft genomen, maar kan hem niet zeggen waarom dat is. Door Sjors wordt Noud aan het denken gezet over zijn gevoelens voor Nina. Sjoerd spijbelt van school en wil dat zijn broertje hem dekt.