GTSTdag! 8 september 2010

0
285

Rutger vraagt aan Laura of zij met hem wil dineren. Laura slaat het aanbod af omdat Isabella vandaag begraven wordt. Dan vraagt hij of ze morgen wil, maar ook dat slaat ze af. Op de herdenkingsdienst van Isabella komt Noud erachter dat Rutger's huis wordt verbouwd. Noud wil graag helpen, maar op een voorwaarde mag dat van Rutger. Hij moet een date met Laura regelen. Noud zegt dat het goed komt en slaat het aanbod van een ballonvaart van Lucas af.

Charlie, Rik, Amy, Maxime, Janine en Ludo maken zich klaar voor de begravenis van Isabella. Op de begraafplaats komt Maxime samen met Amy de wagen uit. Ludo kijkt met een jaloerse blik. Bij het graf geeft Ludo een korte speech terwijl Amy en Charlie zich voorbereiden voor een liedje. Wanneer ze gaan zingen praat eerst Ludo er door heen, omdat het te wild is voor een begravenis. Ze gaan gewoon door. Op de herdenkingsdienst missen Maxime en Amy, omdat Amy te moe was. Ludo komt haar later een boek brengen waarin mensen uit Meerdijk wat hebben geschreven. Maxime laat het maar zo. Ludo zegt tegen Amy dat ze snel weer in huize Sanders kan komen wonen. Amy geeft toe dat ze Maxime ook wel ziet zitten. Ondertussen zijn Rik en Charlie thuis aangekomen. Charlie ziet haar liefde voor Rik nu echt goed en vraagt hem ten huwelijk. Rik zegt JA!

Held van de dag:
Charlie, omdat ze toch met Rik wil trouwen en hem vroeg

Stelling: Amy is beter af bij Maxime, dan bij Ludo

Quote van de dag: (Wiet tegen Lucas, wanneer Lucas een plan voor Rutger en Laura heeft bedacht) "Oo, leuk! Ik doe ook mee"

9 september in GTST:
Martijn heeft de uitslag van de DNA-test van Danny en Bing. Laura wordt in verlegenheid gebracht door een actie van Rutger. Lorena is blij dat ze weer zorgeloos over straat kan. Maar is dat wel zo?