GTSTdag! 8 oktober 2010

0
284

Rikki zit steeds te sms'en, wat Rik niet fijn vindt. Hij denkt dat hij wat voor haar verbergt. 's avonds als Rik en Charlie zijn dansen, komt Sil naar Rikki en willen ze net naar bovengaan als Charlie ze zoenend betrapt. Rikki smeekt of Charlie niks tegen Rik wil zeggen. Ze loopt weg. Later als Rik en Charlie thuis komen vraagt Rik of Rikki Amy en Valentijn op wil halen. Ze gaat weg. Rik vraagt aan Charlie wat Rikki verbergt. Charlie zegt dat ze van niks weet. Rik gelooft haar wel en ook weer niet.

Lorena is blij dat Jack haar heeft opgevangen. Ze gaat op een stoel zitten en wordt dan boos op Jack, ze vindt het stom dat hij kwam kijken en denkt dat hij kwam om haar en Tim te bespioneren. Hij zegt van niet, maar ze gelooft hem niet. Ze stuurt hem weg. In de woonboot van Jack vraagt Wiet of hij iets met een vrouw heeft gedaan. Jack ontkent het. In de Toko komt Lorena met Lucas binnen en bestellen ze eten. Lucas denkt dat Lorena nog wat voor hem voelt, maar dat ontkent ze.

Lucas en Janine maken ruzie om Ludo. Lucas staat aan de kant van Maxime en maakt Janine duidelijk dat hij het niet kan begrijpen waarom Ludo iemand heeft neergeschoten. Ondertussen zit Amy bij Maxime in het ziekenhuis. Maxime vraagt of ze Ludo heeft gesproken, haar antwoord is nee. Dan gaat Amy bij Maxime liggen en zegt Maxime dat het goed komt en dat Ludo het voor haar heeft gedaan. Dan loopt Amy weg. Lucas komt later bij Maxime en vind het ook raar dat Amy is weg gegaan. Janine zit bij Ludo en zegt hem dat ze het ook niet begrijpt waarom hij het heeft gedaan, maar ze blijft aan zijn kant staan. Daar is hij blij om. Wanneer ze net weg wil gaan, komt Amy eraan. Ze komt Ludo vertellen dat ze afscheid van hem komt nemen en hoopt dat hij de rest van zijn leven in de gevangenis moet zitten.

Held van de dag:
Maxime, omdat ze het voor Ludo opneemt bij Amy

Stelling: Rik wordt boos als hij het hoort van Rikki en Sil!

Quote: (Komt nog)

11 oktober in GTST:
Maxime vindt het ongelooflijk, dat Janine het lef heeft om bij haar langs te komen. Sjors loopt tegen een studie-deadline op, maar zorgt ook fulltime voor Lana. Door pech moet Rik diep in de buidel tasten. Charlie en Laura gaan voor een trouwjurk shoppen en vinden een peperdure. Ludo's advocaat komt met slecht nieuws.