GTSTdag! 8 februari 2011

0
263

Sjoerd en Edwin willen iets bedenken voor de 50ste verjaardag van hun vader.  Na geld, een golftas en True of Dare verzint Sjoerd iets met ganzenbord, wat ook een soort True of Dare is. Ze gaan het testen en wanneer Sjoerd aan Edwin vraagt wie zijn grote liefde is, kiest Edwin voor de omweg: Wodka drinken.

Lucas 'overhoort' Nina in Dansatoria over haar relatie met Noud. Hij vergelijkt hem steeds met Dex en Nina weet zeker dat Noud haar grote liefde is en dat ze er goed aan doet om met hem te trouwen. Wanneer ze thuis zijn belt ze Noud, maar die neemt niet op. Dan belt haar vader. Ze moet naar het ziekenhuis komen.

Janine, Maxime en Bianca zijn aan het overleggen naar wie het geld gaat van de veiling. Maxime en Janine kunnen het niet eens worden wie het meeste moet krijgen: Charlie en Rik of Danny en Noud. Dan wordt Janine gebeld dat ze naar het ziekenhuis moet komen. Ze neemt Laura ook mee. Bianca en Maxime gaan naar Maxime's huis en dan verteld Maxime over haar probleem met Danny en besluiten ze Charlie en Rik het meeste te geven.

Anton en Ludo vinden Noud buiten op straat. Anton kijkt naar hem en voelt een hartslag. Hij belt de politie. Ludo vraagt ondertussen of Anton wil liegen tegen de politiie: hij wil dat Anton zegt dat niet Ludo maar hij achter het stuur zat. Anton piekert er niet over. Wanneer de politie er is zegt Anton dat iemand anders Noud heeft aangereden en zij hem hebben gevonden. Ludo is blij, maar ook weer niet. Hij denkt dat het uitkomt. De ambulance komt en Noud gaat naar het ziekenhuis. Iedereen, Nina, Laura, Janine, Ludo, Anton en Lucas zijn daar later ook. Anton gaat naar huis en dan horen ze van de dokter dat hij geopereerd is, vele kneuzingen heeft, zijn enkel gebroken en kleine bloedinkjes. Nina gaat bij Noud kijken en komt later weer terug. Dan vraagt ze aan Ludo of het zijn schuld is dat Noud in het ziekenhuis ligt.

Held van de dag:
Anton, omdat hij Ludo helpt, zodat hij Nina niet kwijt raakt.

Stelling: Ludo verteld de waarheid

Quote: (Edwin tegen Sjoerd wanneer die zegt dat hij dit gaat uit leggen)"Dit is ganzenbord"

9 februari in GTST:
Amber weet Lorena en Sjors te verrassen. Wiet krijgt tegenvallend nieuws en glijdt steeds verder af. Laura is radeloos na wat er met Noud gebeurd is. Janine wil Ludo wel geloven, maar diep in haar hart voelt ze dat hij tegen haar liegt.