GTSTdag! 4 oktober 2010

0
466

Martijn begint tegen Irene over Afrika. Irene is het meteen zat zegt ze. Ze maken de hele tijd ruzie over Afrika, want Martijn wil er graag heen maar Irene niet. Later vraagt Irene aan Martijn toch nog details. Hij laat haar de site zien en legt haar uit dat er een psycholoog en arts nodig is. Dan gaat Irene de hele site lezen.

Jef zegt tegen Laura dat ze een moedige beslissing heeft gemaakt. Laura vindt dit nogal raar. Later zegt hij sorry dat hij dat gezegd heeft, maar dat hij het toch gewoon een beetje snel vindt gaan. Laura heeft er vrede mee. Als Rutger en Laura in de Roseboom zijn, vertelt Laura over Jef. Dan verteld Rutger over een vriend van hem dat hij hetzelfde heeft gedaan, hij liegt. Dan zoenen ze samen op de bank, het verse bruidspaar.

Ludo loopt naar achter de bank en ziet Maxime lopen. Ze is bij bewustzijn en trilt helemaal. Dan gaan haar ogen dicht en belt Ludo een ambulance. Dan komt Amy binnen en schrikt. Wanneer de ambulance er is belt Ludo met een paar mensen en zit Amy in shok. Dan roept Amy dat Ludo Maxime heeft neergeschoten. Later komt Charlie Amy halen. Amy zegt niks. Ludo wordt aangehouden en gaat naar het politiebureau. Daar probeert Jack wat uit hem te halen, maar dat lukt hem niet. Later wel en hij liegt. Hij zegt dat het gebeurde in een worsteling. Aan zijn advocaat verteld hij wel het goede verhaal. Ondertussen in het ziekenhuis wordt Maxime binnengebracht. Ze krijgt een hartstilstand. Dan verteld Jack aan Ludo dat hij onder arrest staat op poging tot moord op Maxime Sanders.

Held van de dag:
Irene, omdat ze Martijn toch een kans geeft.

Stelling: Ludo komt er toch wel weer onderuit

Quote: (Irene tegen Martijn)"Welkom in Afrika,"

5 oktober in GTST:
Danny schrikt zich rot als hij het nieuws hoort over Maxime. Janine en Ludo krijgen goed én slecht nieuws te horen. Jef heeft moeilijk als hij ziet hoe Lorena met haar handicap omgaat. Sjors krijgt te horen dat Danny ooit iets met Maxime had en dat zit haar toch dwars. Amy is ineens spoorloos.