GTSTdag! 29 september 2010

0
235

Noud en Lucas komen in de Toko om daar te gaan filmen. Jack, Sjors, Wiet, Lana en Janine zijn daar ook. Janine verteld o.a. over Hannie, de moeder van Wiet. Daarna verteld ze ook nog over Trix een beetje. In de Koning geeft Danny toe aan Wiet dat hij nog verliefd op Sjors is. Hij wil weer een gezinnetje met haar vormen. Als hij later naar haar toe gaat is ze Lana aan het vertellen over Martine, de oma van Lana. Over hoe Sjors haar moeder voor het laatst heeft gezien. Danny zegt daarna tegen Lana dat haar oma veel van haar houdt en ook van Sjors houdt.

Lorena zit Jef nog steeds af te zeiken in het ziekenhuis en Jef is dat zat. Hij heeft het haar nu goed duidelijk gemaakt en gebruikt uiteindelijk zelfs Dian als voorbeeld. Dat is voor Lorena de doorslag en laat zich in een rolstoel heisen door Jef.

Amy is een brief aan het schrijven voor iemand. Maxime mag niet weten voor wie. In de Roseboom komen Maxime en Ludo elkaar tegen en doet Maxime weer raar tegen hem. Later als ze weer thuis is komt Lucas haar filmen voor de Koning. Daarna zegt Lucas tegen haar dat ze voorzichtig moet zijn, omdat Ludo meerdere mensen, waaronder Dian, Bowien en Meike, om zeep heeft geholpen. Maxime is op alles voorbereid zegt ze. Wanneer Lucas weg is haalt ze een pistool uit haar tasje.

Held van de dag:
Lorena, omdat ze eindelijk in de rolstoel is gaan zitten

Stelling: Danny en Sjors komen toch wel weer bij elkaar

Quote: (Maxime tegen Lucas over de Koning)"Ik zou Jef wel weer helpen hoor, eigenlijk steeds weer. Eigenlijk niet altijd want dan ben ik failliet,"

30 september in GTST:
Janine wil weten wat Ludo zal gaan doen als hij de rechtszaak verliest. Ludo houdt zich op de vlakte, maar het zet hem wel aan het denken over fouten die hij in het verleden heeft gemaakt. Amy legt een beslissende verklaring af bij de rechter. Noud wil weer verliefd worden.