GTSTdag! 27 september 2010

0
279

Sil staat een ontbijt te maken voor Rikki. Ondertussen landen Charlie en Rik op schiphol en wil Rik Rikki opbellen. Sil komt bij Rikki aan ze houden een kussengevecht. Dan belt Rik en verteld dat ze eerder terug zijn en 's avonds even met haar willen praten. Rikki is ongerust, maar stuurt Sil snel weg. Laura vraagt later waarom Sil eerder weg was bij Noud, omdat hij dat tegen haar had gezegd. Ruzie, was zijn smoes. Wanneer Charlie en Rik 's avonds met Rikki gaan praten vertellen ze haar dat ze gaan trouwen.

Lucas en Noud betrappen Laura stapelverliefd in haar suite aan. Ze vragen of ze een stukje wil inspreken voor de video die Noud en Lucas maken voor 20 jaar de Koning. Ze verteld van alles, waaronder hoe Arnie 20 jaar geleden in Meerdijk woonde en dat ze Robert in een rolstoel heeft geholpen. Ook dat Lotje werd geboren. Wanneer later Laura en Noud aan het praten zijn verteld Laura ook nog over haar liefdes: Robert Alberts waarmee ze twee keer getrouwd is, Stan Nijholt, Tessel van Benthem, Victor Donkers en Jef Alberts. Ze verteld Noud dat ze nooit meer wil trouwen. Wanneer ze later bij haar suite komt staat Rutger daar. Hij vraagt haar ten huwelijk……

Held van de dag:
Laura, omdat ze zich groot houdt als ze het over Arnie en Lotje heeft

Stelling: De terugblikken naar 20 jaar geleden zijn erg leuk!

Quote: (Sil tegen Rikki lachend)"Je snurkt,"

28 september in GTST:
Noud en Lucas duiken in de geschiedenis van Meerdijk. Charlie is bang dat Rikki verkeerd zal reageren op haar verhalen over Anita en de dingen die in het verleden gebeurd zijn. Laura vertelt Sil wat Rutger gedaan heeft. Terwijl Jef wat afstand neemt van Lorena, gebeurt er een ongeluk.