GTSTdag! 24 november 2010

0
262

Charlie en Rik staan nog steeds in het huis van Rutger. Dan gaat de bel en gaan ze snel weg. Jef komt binnen en vindt het lichaam van Rutger. Hij belt Jack die op dat moment versierd wordt door Lorena. Jack doet een onderzoek in het huis en ondervraagt Jef, die zegt er niks van af te weten. Dan gaat Jef naar de Koning en verteld Lucas en Noud erover. Lucas kijkt Noud wanhopig aan. In het ziekenhuis komen Noud, Lucas, Nina, Laura en Ludo op bezoek bij Janine. Wanneer ze aan Laura vraagt of ze iets van Rutger hebben gehoord, doen ze allemaal vreemd. Jack en Jef vertellen later aan Laura dat Rutger dood is, maar ze schrikt niet. Ze gaat naar haar suite en haalt alle spullen die haar herinneren aan Rutger weg.

Nina en Noud treffen elkaar in het ziekenhuis en doen raar tegen elkaar. Nina vraagt later aan Lucas of Noud iets over haar gezegd heeft. Lucas zegt van nee. Nina gaat daarop naar de koning waar ze Lucas en Noud treft. Ze wordt boos op ze allebei want Noud heeft het verpest. Ze loopt weg en Noud gaat haar achterna. Hij wordt bij haar thuis boos op haar, maar dan zoenen ze.

Held van de dag:
Noud, omdat hij het intiatief heeft genomen in de relatie met Nina.

Stelling: Noud en Nina passen niet bij elkaar.

Quote: (Noud tegen Nina)"Sorry hoor, maar de man van mijn oma heeft haar bedrogen en haar laten staan en dan komen we erachter dat hij ons allemaal heeft opgelicht, sorry dat ik niet aan jou heb gedacht,"

25 november in GTST:
Danny is geschokt als Maxime meineed heeft gepleegd om hem te beschermen. Nina weet niet hoe ze het heeft als zij en Noud toch op dezelfde golflengte blijken te zitten. Sjoerd liegt tegen de politie, maar is dat voor zichzelf of neemt hij anderen in bescherming?