GTSTdag! 24 mei 2011

0
283

Lorena wil wraak nemen op Frederik, omdat hij haar ontkent. Jack laat echter aan haar weten dat hij het geen goed idee vindt en dat ze hem moet beloven niks te doen. Lorena belooft het. Echter gaat ze later met Danny praten over een wraakplan. Danny helpt haar.

Charlie is met Bianca aan het praten wanneer Bianca op het idee komt dat Charlie met Rik in relatietherapie moet gaan. Charlie vindt het een goed idee. Danny heeft het gesprek opgevangen en vindt het een belachelijk idee. Charlie zet echter door. Charlie vraagt het later aan Rik, maar die loopt weg en wil het niet. Ze gaat later weer naar hem toe en raken in gesprek. Charlie wil het proberen, als het niet lukt scheiden ze alsnog.

Rik en Bing hebben een kok nodig in de Koning en dan meldt zich een onbekende vrouw. Tineke wil graag kok worden (Tineke is Tanya, waarmee Jef mee op reis is gegaan red.). Rik besluit haar aan te nemen. Rik, Bing, Sjors en Laura vinden het echter wel vreemd dat Jef nog steeds niks van zich heeft laten horen. Samen schakelen ze Jack in, die het niet helemaal begrijpt. Laura vindt het raar dat Jef met een onbekende vrouw op vakantie is gegaan. Tineke hoort het gesprek en pakt het paspoort van Jef uit haar tas. Niet veel later verbrand ze het.

Held van de dag:
Laura, omdat ze Jef zo goed kent dat ze weet dat er iets mis is.

Stelling: Charlie en Rik in therapie? Een goed idee!

Quote: (Jack tegen Laura, over Jef's mobieltje)"Nou, misschien is hij hem wel kwijt"

25 mei in GTST:
Bing wil dat Jack uitzoekt waar Jef is. Rik kan Charlie er niet van overtuigen dat haar plan zinloos is en moet er dus aan mee doen. Rikki heeft het even moeilijk met Sjoerd.