GTSTdag! 24 december 2010

0
340

Danny komt thuis, wanneer Maxime kaarten aan het schrijven is. Hij begint haar gelijk te zoenen en hebben een potje heftige seks. Zo kun je zien dat de twee super veel van elkaar houden.

Lucas en Edwin zijn aan het squashen wanneer Bing van Wiet hoort dat ze dat aan het doen zijn.  Bing wordt boos omdat hij en Lucas plannen zouden maken. Wiet denkt hierdoor dat Bing homo is. Wiet gaat naar de squashbaan waar ze de twee treft. Edwin en Wiet horen dat Lucas een club gaat beginnen met gayavonden. Edwin vindt het een goed idee. Wiet gaat door met haar versierpogingen naar Edwin. Als Edwin weer thuis is verteld hij het aan Sjoerd van de club. Sjoerd vindt het belachelijk, maar Edwin, Bianca en Anton niet.

Charlie en Rik worden verhoord op het bureau en Charlie verteld dat ze op de avond van de moord in het huis was. Rik verteld hetzelfde en dat hij haar niet aangaf om haar te beschermen. Sjors en Jack praten later, dat Charlie erg verdacht is, maar het niet hoeft te hebben gedaan zolang er geen moordwapen is. Charlie en Rik knuffelen ondertussen elkaar flink en Charlie blijft huilen. Ondertussen gooien Rikki en Sil de pook in het water, waardoor die voorgoed verdwijnt. Als die thuis zijn, komt Rik ook thuis. Charlie is gearresteerd.

Held van de dag:
Edwin, omdat hij laat merken het niet eens te zijn met zijn broer.

Stelling: Wiet krijgt Edwin niet, Lucas wel

Quote: (Wiet tegen Lucas)"Ik wist niet dan Bing ook….." 

27 december in GTST
Rikki raakt verward door hoe de moordzaak zich ontwikkeld en door wat haar aandeel hierin is. Nina wil dat Noud en haar vader het goed kunnen vinden, dus stuurt ze hen op een gezellig dagje uit. Wanhopige Rik doet er alles aan om Charlie uit de cel te verlossen.