GTSTdag! 23 december 2010

0
76

Lucas wil er dus een gayclub van maken, maar Bing slaat zijn voostel af. Als de makelaar er is, wil Bing toch nog een uur nadenken. Hij gaat naar Lucas en hij gaat akkoord met 2 avonden gayparty. Lucas is blij dat hij een clubeigenaar is, samen met Bing.

Ludo wordt 'afgemaakt' door Anton bij het squashen en loopt zelfs een blessure op. Wanneer Anton drinken aan het halen is, kijkt Ludo stiekem, jaloers, naar de foto's van Anton en Janine. Thuis wil Ludo Anton niet naar zijn voet laten kijken, maar de volgende dag gaat hij toch samen met Janine. Ze spreken af om nog een keer te gaan squashen.

Jack vraagt aan Laura om foto's van het haardstel. Ze zegt dat ze die niet heeft. Dan vraagt hij het aan Sil die in de stress schiet. Dan vallen Sil en Laura tegen hem uit. Op het bureau is Jack het helemaal zat en trekt alle dingen van het bord die iemand anders later weer ophangt. Sil en Rikki zitten ondertussen in Charlie's te smoesen en willen het nog steeds geheim houden. Ze denken dat Jack binnen 1 week het onderzoek sluit.

Rik is weer thuis en Charlie is daar blij mee. Dan komt Lorena binnen. Ze wordt eerst een beetje boos, maar ze mag komen werken voor de helft van haar loon, zodat Charlie en Rik minder schulden krijgen. Rik bekent wel dat hij op 1ste kerstdag er 's avonds niet is, omdat hij weer taxi moet rijden. Ze besluiten samen met Rikki, Sil en Valentijn een kerstlunch te houden. Jack ontdekt ondertussen dat Rik op de avond van de moord naar het bureau heeft gebeld, om Charlie vermist op te geven, terwijl ze in een verklaring begin december zeiden dat ze allebei thuis waren de avond van de moord. Jack gaat naar Charlie's en vraagt ze allebei mee naar het bureau.

Held van de dag:
Charlie, omdat ze Lorena toch laat werken

Stelling: Bing krijgt spijt van zijn beslissing

Quote: (Anton tegen Janine en Ludo)"Ik denk dat dat het resultaat is van een iets te fanatieke drang is om te winnen…"

24 december in GTST
Charlie zal kerst niet gezellig met het gezin rond de boom doorbrengen, maar eenzaam in een koude politiecel. Edwin baalt dat het onmogelijk is om Lucas te ontlopen. Danny krijgt het benauwd als hij merkt hoe Maxime met hun relatie omgaat.