GTSTdag! 23 november 2010

0
232

Lucas, Noud, Edwin en Sjoerd zijn in de Koning en beraden een plan om Rutger om te leggen. Het is echter wel als grapje bedoeld. Edwin gaat al om 12 uur naar huis toe, maar de rest blijft. Wanneer Lucas en Noud gaan sporten zegt Noud tegen Lucas dat zijn oma niks hoeft te weten. Sjoerd wordt 's ochtends toegesproken door zijn vader, omdat hij te laat thuis was. Sjoerd zegt echter dat hij wel op tijd thuis was. Tegelijk met Edwin. Hij liegt…….

Laura en Rutger komen in een menigsverschil en Laura wil graag dat Rutger haar nog één keer vast pakt. Dit doet hij en hij loopt weg. Laura pakt iets op en begint tegen hem te schreeuwen met Klootzak! Later komt ze huilend thuis en huilt ze met lange halen in de armen van Sil……

Charlie en Rik krijgen ruzie omdat al hun geld weg is. Charlie is al aangeschoten en raakt in paniek. Ze gaat naar de Roseboom. Rik hoort dat ze weggaat maar weet niet waarheen. Charlie zit in de Roseboom aan de bar als ze van Sil hoort dat Rutger de hele boel heeft opgelicht. Charlie kijkt geschokt. Rik belt ondertussen naar Toko, Koning en de Roseboom, maar Charlie is nergens. De volgende dag wordt Charlie wakker in een onbekend huis. Rik belt haar en ze neemt op. Ze ziet de jas van Rutger hangen. Rik komt er aan. Dan ziet ze Rutger liggen, maar kan zijn hoofd niet zien. Wanneer Rik er is doen ze de deur, die het zicht van Rutger verspert open. Rutger ligt met zijn ogen open op de grond: Dood! Maar door wie is hij omgekomen?

Held van de dag:
Edwin, omdat hij het voor zijn broer opneemt.

Stelling: Laura heeft Rutger vermoord.

Quote: (Charlie tegen Sil)"Als je geen geld hebt hoef je ook geen moeilijke keuzes te maken, ik bedoel: Rik wilde naar Maleisië en ik wilde naar New York, opgelost!,"

24 november in GTST:
Rik houdt Charlie tegen als ze naar de politie wil. Hij vindt dat ze te verward is en zichzelf alleen maar in de problemen kan brengen. Nina en Noud zitten niet op dezelfde golflengte (tenminste dat denkt Nina). Jack begint zijn onderzoek en stuit op een lange lijst gedupeerden.