GTSTdag! 21 december 2010

0
299

Charlie vliegt Lorena naar de keel als ze het hoort van haar verband met Rutger. Ze laat los en doet het opnieuw. Dan komt Jack binnen en haalt de twee uit elkaar. Jack brengt Lorena naar huis en Laura gaat met Charlie naar Charlie's huis. Bij Charlie thuis komt Sjors ook en wil Charlie naar de Toko gaan om Lorena weer aan te vliegen. Laura weet het uit haar hoofd te praten. Lorena wil ondertussen dat Jack bij haar blijft, omdat ze bang is dat de moordenaar van Rutger haar komt opzoeken. Jack zoent haar, maar gaat dan weg.

Danny en Maxime komen bij Sjors. Sjors geeft ze een kerstkaart. Danny kondigt aan haar aan dat Maxime en Danny een 'wij' zijn. Bij Maxime thuis wil Danny weten of ze nou wel of niet een 'wij' zijn. Maxime vindt dat ze dit nog niet goed hebben overlegd. Bij het kerstkaarten schrijven, weet Danny niet wat hij op de kaarten moet zetten en maakt steeds grapjes. Dan besluiten ze om wel een 'wij' te zijn.

Noud wil samen met Nina naar een bekende DJ. Nina wil wel, maar kan niet, omdat ze een afspraak met Elisabeth heeft van een winkelketen, waar ze haar tasjes misschien kan gaan verkopen. Ze wil dat Noud mee gaat. Na lang zeuren lukt het. Ze bereiden zich voor en gaan erheen. Wanneer ze er zijn begint Noud te sms'en. Elisabeth wordt boos en vindt dat hij moet opletten. Ook vindt ze het belachelijk dat hij klusjesman is. Noud wordt boos en gaat weg.

Held van de dag:
Noud, omdat hij voor Nina het feest afzegt

Stelling: Maxime en Danny zijn leuker dan Sjors en Danny

Quote: (Danny over de kerstkaarten)"Fijne Feestdagen, liefs Danny en Maxime. p.s. We doen het samen zodat we een postzegel besparen"

22 december in GTST
Ludo krijgt te maken met spoken uit het verleden van Janine. Bing komt onder grote druk te staan als hij geld zoekt om een club te kopen. Nina verwijt Noud onprofessioneel gedrag; door hem is haar zakendeal mislukt. Lucas maakt iemand heel erg blij (en toch ook weer niet).