GTSTdag! 20 september 2010

0
380

Rutger zegt sorry tegen Laura dat ze gezoent hebben. Laura wil dat hij weggaat en hij gaat. Janine zegt tegen haar dat ze sorry moet zeggen. Laura gaat over na denken. Bij Martijn thuis verteld Rutger aan Martijn dat hij verliefd is op Laura. Irene twijfelt aan hem. Wanneer de twee elkaar later weer tegen komen wil Laura tegen hem zeggen dat ze verliefd is, maar is haar voor. Hij wil eerst vrienden met haar worden.

Lucas en Wiet komen langs bij Lorena en zijn blij dat ze wil blijven leven, ook haar moeder, Jack en Jef zijn blij. Ondertussen is Jack in een loods om de man te pakken die Lorena heeft neergeschoten. Dit doet hij. Eerst overmeesterd de man hem maar al snel heeft Jack hem al. De make-up van Lorena wordt er ondertussen afgehaald en ze wordt geopereerd. Wanneer ze weer op haar kamer ligt, gaan Jef en Jack bij haar kijken verteld Jack aan Jef dat de schutter is gepakt. Dan opent Lorena haar ogen en vragen ze aan haar wat ze voelt. Ze antwoord dat ze niks voelt in haar benen en ze ze niet kan bewegen.

Held van de dag:
Jack, omdat hij de schutter heeft gepakt voor Lorena

Stelling: De verlamdheid van Lorena gaat vast ooit weer over!

Quote: (Wiet en Lucas in koor tegen Lorena)"Uhm… nee hoor, eerder geleend!,"

21 september in GTST:
Maxime en Ludo staan lijnrecht tegenover elkaar bij de rechter wegens Maxime's onrechtmatige voogdij. Maxime denkt een troef in handen te hebben als zij de dagboeken van Isabella leest. Lorena trekt het medelijden van Sjors niet en stuurt haar het ziekenhuis uit.