GTSTdag! 13 september 2010

0
230

Bing en Sjors zijn hevig aan het discuseren hoe het nu verder moet. Sjors kan niet eens van haar kindje genieten omdat ze anders Bing kwetst. Ook Bing weet het niet meer. Rik, Charlie en Danny zijn ondertussen foto's van Lana aan het bekijken en horen dan van Lorena. Ook Sjors en Bing horen later van Lorena!

Ludo belt Maxime op met de vraag of hij morgen iets met Amy mag doen. Maxime keurt het goed en vraagt dat aan Amy of ze morgen wat met Maxime wil doen. Ze wil met haar gaan beeldhouwen voor haar moeder. Wanneer Ludo de volgende dag komt gaat hij al snel weer weg omdat Amy wil beeldhouwen. Samen met Maxime maakt ze een vogel voor het graf van Isabella. Dan begint Amy te huilen. Maxime troost haar. Ludo is ondertussen bezig om de advocaat op te sporen die het contact heeft laten tekenen voor Maxime. Ludo vindt hem en zoekt hem op. Hij vraagt hem de volgende vraag: Als hij getuigt dat Maxime op verkeerde wijze aan de voogdij is gekomen dan betaalt Ludo hem het dubbele van wat Maxime hem betaalde!

Held van de dag:
Ludo, omdat hij Maxime nog steeds niks heeft aangedaan!

Stelling: Sjors en Bing moeten nu maar uit elkaar gaan!

Quote van de dag: (Danny tegen Rik over Lana)"Kijk ze heeft de oren van Ma!"

14 september in GTST:
Lorena krijgt slecht nieuws over haar schotwond. Laura geeft Rutger een romantische rondleiding door Meerdijk. Dan krijgt ze te horen dat Jef Rutger totaal niet vertrouwt. Ludo kan zich niet inhouden als Amy Maxime ophemelt.