GTSTdag! 1 juli 2010

0
12

Ludo belt thuis naar zijn advocaat. De secretaresse neemt op en zegt dat zijn advocaat in een vergadering zit. Ludo dringt aan en ze geeft hem het nummer van de advocaat. Hij belt hem. De advocaat wordt eerst boos dat hij zomaar belt, maar na de reden is het wel goed. Hij zegt dat hij zijn best zal doen.

Charlie denkt dat Rik haar vraagt uit medelijden en ze zegt dan ook Nee, op zijn aanzoek. Daarna loopt ze weg en gaat ze naar het ziekenhuis. Wanneer ze de volgende ochtend uit het ziekenhuis komt zegt ze dat ze van hem houdt en dat ze oud met hem wil worden.

Amy komt in het ziekenhuis aan en gaat bij Isabella op bed liggen. Isabella verteld haar dat ze dood gaat. Amy begint te huilen en zegt dat ze dat niet wil. Ook Charlie komt dan binnen en gaat ook bij Isabella liggen. Samen blijven ze daar de hele nacht liggen. De volgende ochtend worden ze wakker en gaan Charlie en Amy van het bed af. Amy neemt afscheid van haar moeder en vertrekt. Vlak daarna komt een advocaat binnen en Isabella tekent de papieren. Ze kan nu rustig sterven. Charlie komt daarna weer bij het bed zitten. Even later overlijdt Isabella. Vlak daarna komt Ludo binnen met zijn advocaat. Hij belt daarna op de gang dat er iets mis is gegaan. Dan komt Maxime ten tonele. Ze verteld hem dat zij vanaf nu de voogd is van Amy en niet hij.

Held van de dag:
Isabella, omdat ze het toch accepteerde dat Amy haar mocht zien.

Stelling: De wraak van Maxime is wel iets te erg!

2 juli in GTST: DE CLIFFHANGER
De dreiging rond Lorena bereikt het kookpunt en loopt hopeloos uit de hand. Bing en Danny ruziën over het vaderschap. Ze worden onderbroken door Jack die hen inschakelt om Sjors te vinden.