Gigi heeft door Zombibi liefde voor geweld gekregen

0
355

Gigi Ravelli heeft op de set liefde voor geweld gekregen. Dit komt door de film Zombibi, die vanaf 16 februari in de bioscoop draait.

"Ik had gewoon niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden om te vechten, want normaliter sla ik niet de hele dag mensen in elkaar" zegt Gigi. "Ik mocht allemaal figuranten in elkaar trappen, die kwamen dan de volgende dag naar me toe met blauwe plekken". De medespelers van Gigi durfden niet meer in haar buurt te komen. "Gigi, die meid met een wapen, ik zweer het je, ik blijf uit de buurt hoor!" aldus Mimoun Ouled Radi. "Als we dan niet meer hoefden te spelen, draaide ze gelijk je arm om" zegt Uriah Arnhem. Sergio Hasselbaink:"Ze had het echt naar haar zin". Martijn Smits en Erwin van den Eshof, de regisseurs, vonden haar enthousiasme wel leuk! "Het is misschien wel een wonder dat er geen gewonden zijn gevallen" vertelt Smits.
Gigi vond het acteren in een film erg fijn:"Mijn GTST-personage Lorena is zo'n bitchy meisjemeisje en dat vind ik ook heel erg leuk om te doen. Maar film is natuurlijk wel een droom."
Vanaf 16 februari is Zombibi in de bioscoop te zien, met Gigi als Linda. RTLboulevard

© GTSTistop, 2012