Georgina Verbaan bang voor One-Night-Stand!

0
327

(Novum) – Georgina Verbaan is niet aan de man, maar op een one night stand zit de actrice toch ook niet te wachten. "Dat zou ik helemaal niet durven!", bekent Verbaan aan Novum Nieuws.

"Ik heb eigenlijk gewoon geen tijd voor een privéleven." Tot die trieste conclusie komt Georgina. "Misschien wordt het wel ergens geleid, maar niet door mij", grapt Verbaan, die zich naar eigen zeggen 'te pletter' werkt. "Ik weet niet wie daar mee bezig is, maar ik hoop dat ze het heel leuk hebben."

Echt druk over een ontbrekend privéleven maakt Georgina zich niet. "Dat komt wel weer, ik voel me nu prima." Wie denkt dat de vlotte Verbaan als single meid in de grote stad de wildste nachten beleefd, komt van een koude kermis thuis. "Een one night stand durf ik niet. Straks lees ik het terug op telegraaf.nl en komt er een stelling van de dag over. Dat lijkt me een beetje eng."

Een zoenpartij met collega-presentator Pieter van der Wielen maakte vorig jaar vele tongen los. De zoen werd door een amateurpaparazzo vastgelegd met een mobiele telefoon en werd uitgezonden door RTL Boulevard. Het filmpje betekende het einde van Georgina's relatie met Jort Kelder.

Verbaan geeft toe dat ze zich de laatste jaren soms vreselijk voelde. Dat heeft echter niets met Jort te maken, maar met haar leeftijd. De actrice werd begin deze maand 30. "Dat hele 30 worden is wel even een ding. Nu vind ik het niet meer zo erg, maar die weg daarnaar toe! De laatste drie jaar dacht ik: nu komt het. Dat is echt vreselijk."

Veel vrienden van Georgina zijn volop bezig met hun huisje, boompje, beestje. "Ik zie een heleboel mensen om me heen kinderen krijgen, maar die zijn allemaal een jaar of zeven ouder." Verbaan, die geen idee heeft met wie ze voor nageslacht zou moeten zorgen, hoort haar biologische klok nog niet tikken. "Ik heb nog wel even."

Georgina Verbaan

Bron: MSN.nl