Dit worden de leukste Netflix-series van 2020

0
2815

Onder een dekentje op de bank, een kop chocolademelk erbij en Netflix aan: kunnen we nog iets beters bedenken dat helpt tegen een winterdepressie? Ook dit jaar heeft deze razend populaire streamingdienst weer een aantal fantastische films-, tv-series en documentaires op de planning staan. Wij hebben er alvast een aantal voor jou op een rijtje gezet!

Ratched

Iedereen die de film One Flew Over the Cuckoo’s Nest heeft gezien, gebaseerd op het boek van Ken Kesey, heeft waarschijnlijk een nachtmerrie over de door en door slechte verpleegster Ratched, die patiënten in het psychiatrisch ziekenhuis terroriseert.
De nieuwe serie, die zich afspeelt in de jaren veertig van de vorige eeuw, brengt ons het oorspronkelijke verhaal van verpleegster Ratched. Sarah Poulson, bekend van American Horror Story zal de hoofdrol spelen als de jonge verpleegster. We zien hoe haar ervaringen haar veranderen van een normale verpleegster in een echt monster.
Netflix werkt samen met Evan Romansky en Ryan Murphy, de bedenkers van American Horror Story en American Crime Story. Michael Douglas is ook een van de uitvoerende producenten, en de eigenaar van de schermrechten op One Flew Over the Cuckoo’s Nest.

White Lines

In dit 10-delige mysterie met Laura Haddock in de hoofdrol, wordt het lichaam van een legendarische Manchester DJ twintig jaar na zijn mysterieuze verdwijning van Ibiza ontdekt. Zijn zus keert terug naar het prachtige Spaanse eiland om uit te zoeken wat er gebeurd is.

Haar onderzoek leidt haar door een spannende wereld van dansclubs, leugens en doofpottten en dwingt haar om de confrontatie an te gaan met zichzelf, op een plek waar mensen aan de rand van de afgrond leven.

Ares

Deze psychologische thriller in Amsterdam volgt beste vrienden Rosa en Jacob die zich overgeven aan een geheime studentenvereniging die rijkdom en macht belooft. Maar er zijn demonische krachten aan het werk achter de cultus die ze niet kennen. Komen ze uit de problemen of loopt het helemaal verkeerd af?

The English Game

Dit zesdelige drama brengt de oorsprong van het voetbal in kaart en hoe degenen die betrokken waren bij de creatie ervan de klassenkloof overstegen om het spel tot ’s werelds populairste sport te maken. Deze serie is geschreven en uitgevoerd door Julian Fellowes, die je misschien wel kent als de bedenker van de populaire Britse serie Downton Abbey.

Next in Fashion Tan France van Queer Eye en model Alexa Chung presenteren de nieuwe competitie ‘Next in Fashion’. Celebrity styliste Elizabeth Stewart en Eva Chen, directeur van fashion partnerships bij Instagram, zullen terugkerende gastjuryleden zijn, met meer gastjuryleden die op een later tijdstip worden aangekondigd.

Achttien ontwerpers strijden met elkaar om de volgende grote naam te worden in de modewereld. Tijdens het 10 afleveringen durende seizoen zullen de kandidaten een flink aantal uitdagingen aangaan die allen te maken hebben de mode of een ontwerpstijl.

Wonderland

Wonderland volgt privédetective Spenser, die in de onderbuik van de Bostonse misdaadwereld belandt wanneer hij de waarheid over een sensationele moord en de samenzwering erachter ontdekt. Spannend!

Je bruiloft is een van de mooiste dagen uit je leven. Natuurlijk hoort daar een prachtige bruidslocatie bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van het strand, met een helderblauwe oceaan op de achtergrond? Bewaar de herinnering aan deze unieke trouwlocatie op Instagram. Wie weet brengt deze top 5 van beste trouwlocaties voor Instagram je op ideeën!