De belangrijkste verhaallijnen van Lorena Gonzalez

0
334

Hieronder een overzich van welke verhaallijn het belangrijkst was per seizoen van Lorena Gonzalez.

Seizoen 17:
Verhaallijn: Lorena arriveert in Meerdijk en verast haar moeder hiermee. Ze gaat overigens gelijk op Nick Sanders af.
Afloop: Nick & Lorena krijgen een relatie

Seizoen 18:
Verhaallijn: Nick & Lorena zijn gelukkig en besluiten te trouwen, dit gaat op het laatst toch niet door. Lorena raakt wel zwanger
Afloop: De twee gaan toch trouwen, maar dan alleen voor het kindje. Sjors ontdekt echter dat ze een miskraam heeft gehad en weet het huwelijk te stoppen

Seizoen 19:
Verhaallijn: In Teluma is een gasexplosie geweest door nalatigheid van 1 van de werknemers. Hierdoor is Nina's hand voor altijd een beetje verlamd.
Afloop: Bing gaat voor Lorena de gevangenis in, omdat Lorena eigenlijk de gasman heeft weggestuurd. Later geeft Bing toch toe en moet Lorena 3 maanden de gevangenis in.

Seizoen 20:
Verhaallijn: Lorena wil indruk maken op Jack en verzint een overval in Charlie's. Ze maakt zelfs een mesafdruk in haar eigen nek. Later wordt Charlie's echter wel echt overvallen, waarbij Nina wordt neergeslagen.
Afloop: De dader wordt opgepakt, maar een handlanger gaat Sjors en Lorena bedreigen. Dit loopt goed af, maar een andere handlanger schiet Lorena een paar maanden later neer. Ze raakt verlamd, maar komt er weer bovenop.

Seizoen 21:
Verhaallijn: Lorena wil een relatie met Jack van Houten, en besluit er voor te gaan, echter komt ze in de problemen door dat ze wist dat Rutger Goedhart een oplichter was.
Afloop: Rutger Goedhart wordt vermoord, en Lorena is verdacht. Ze vlucht voor Jack, omdat ze op de avond van de moord bij Rutger is geweest. Ze blijkt echter onschuldig en Jack redt haar net op tijd van een levensgevaarlijke situatie in Suriname.

© GTSTistop 2011