Aankomende week in GTST! vanaf 19 oktober 2009

0
279

Maandag 19 Oktober:
Nina is verbijsterd als ze hoort dat Jack en Janine gaan trouwen. In het hotel wordt de sfeer tussen Martijn en Barbara steeds broeieriger. Irene schrikt van een gesprek tussen Maxime en Nina.

Dinsdag 20 Oktober:
Wanneer Noud terugkomt van zijn reis door Australië, krijgt hij meteen slecht nieuws te horen. Danny kan niet meer verbergen dat hij plagiaat heeft gepleegd. Dex weigert Lucas' hulp, maar zit al snel met de gevolgen.

Woensdag 21 Oktober:
Ronja en Charlie hebben nog niet veel succes met internetdaten, maar geven de moed niet op. Noud helpt Lucas in zijn gevecht met Dex. Irene raakt gefrustreerd als Martijn zijn ontmoeting met Barbara verzwijgt.

Donderdag 22 Oktober:
Rik vermoedt dat Charlie nog steeds gevoelens heeft voor Danny, omdat ze niet bij hem in wil trekken. Ludo is woedend als hij hoort wat Jack heeft gedaan. Nina confronteert Janine met het verzwijgen van haar aanzoek.

Vrijdag 23 Oktober:
Nina kan niet geloven wat Noud haar vertelt. Dex probeert een manier te vinden om in de computer van Lucas in te breken. Jack raakt verontrust als hij ziet hoe Janine op Ludo reageert.

De schrijvers van GTST de verhaallijnen!