Huizenjacht Italië, een nieuw project ism Agorà Immobiliare

0
57

Voor de Facebookers onder onze lezers is dit natuurlijk al lang geen nieuws meer, maar ik wou even wachten met dit blogberichtje tot de nieuwe Huizenjacht Italië (HI) website, de HI blog en de HI facebookpagina allemaal op punt stonden voor ik hier wat publiciteit maakte voor mijn nieuwe project. 

Wie onze blog al van bij het begin volgt, weet dat Eleonora een grote rol speelde bij de aankoop van ons huis.  Zij heeft alles van begin tot einde opgevolgd en we zijn haar nog altijd dankbaar voor alle hulp die ze geboden heeft.  Ondertussen zijn we ook goede vrienden geworden en sinds zij samen met haar man, Fabrizio, een eigen kantoor gestart is, fantaseerden we regelmatig over allerlei samenwerkingsmogelijkheden.

Toen Eleonora en ik onlangs genoten van een heerlijke lunch op een strandterras (verse gegrilde inktvis om je vingers bij af te likken) sloeg de inspiratie toe.  Waarom niet onze twee specialiteiten samenvoegen: zij vastgoed, ik vakanties –> resultaat : Huizenjacht-vakanties. Goeie ideeën hoef je niet altijd ver te zoeken hé Knipoog.

Eleonora op hèt meest inspirerende terras van Ligurië

Dat was midden juni, nu zijn we eind juli en hebben we dus de Huizenjacht Italië website, de facebookpagina en zelfs een heuse nieuwe blog.  We hebben dus niet stilgezeten.

Op http://www.huizenjacht-italie.com vind je twee vakantiepakketten die we samengesteld hebben voor wie op zoek is naar een huis in Ligurië of Zuid-Piemonte.  En voor wie liever niet bij ons logeert, zijn er de gratis huizenjachtdagen, waarbij wij een selectie huizen maken in samenspraak met de huizenzoeker en die samen gaan bezichtigen.  Het interessante is dat wij ons bij die selectie niet beperken tot het huizenbestand van Agorà Immobiliare maar via alle beschikbare kanalen op zoek gaan naar de beste koopjes. 

De blog http://blog.huizenjacht-italie.com is dè plek waar je meer persoonlijke berichten vindt, waar huizen in de kijker gezet worden, de streek wat meer in detail aan bod komt, nuttige informatie wordt gedeeld, …  en af en toe zal Eleonora er ook een Italiaans bericht op plaatsen.  

En wie ons op Facebook wil volgen kan zich inschrijven op onze pagina http://www.facebook.com/huizenjachtitalie.  Hierop melden we wanneer er een nieuw huis on line gezet is, kun je vragen stellen over het kopen van een huis, over de streek, en zullen we vooral veel foto's delen van onze avonturen.

(Natascha)