Vegetarische andijviestamppot

0
12

Vegetarische andijviestamppot

dit eten wij vandaag

Ingrediënten

  • 1 kg aardappels (kruimig)
  • 1 ui
  • 1 bakje kastanje champignons(250 gr)
  • 50 g boter
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • 1 bakje qornreepjes
  • 250 ml melk
  • 1 verse andijvie (400 g)
  • zout en peper

Bereiden
Aardappels sc
hillen, wassen, in kleine stukken snijden en in 20 min. gaar koken. Ui pellen en snipperen. Champignons in plakjes snijden. In braadpan boter verhitten. Ui en kerriepoeder 3 min. fruiten. Qornreepjes toevoegen en 3 min. meebakken. Champignons toevoegen en 5 min. bakken. Melk verwarmen. Van aardappels met melk puree maken. .Andijvie snijden en erdoor roeren en goed doorwarmen. Stamppot met zout en peper op smaak brengen en met champignons serveren.