INGREDIENTEN EIERSALADE

0
822

INGREDIENTEN
EIERSALADE

 

 

8 eieren, hardgekookt
gehakte
verse petereselie en bieslook (samen ongeveer 3 el)
3 lenteuitjes, in kleine
stukjes
1 tl kerriepoeder
1 tl mosterd
125 ml creme fraiche
zout en
peper

 

4. Breng op smaak met zout en
peper.

Een smaak

tip is om de salade een half uurtje
in de koelkast te zetten

en daarna op kamertemperatuur te
laten komen en nog eens te proeven.

De smaken zijn dan beter vermengd en
dan kun je kijken of er nog wat zout, peper of kerrie bij kan

. Als je wat minder tijd hebt kun je
de salade ook gelijk opdienen.

Eet smakelijk!

 

Alternatieven: vervang een beetje van de
creme fraiche met mayonaise,

of wat verse basilicum erbij, gesneden
zilveruitjes,  stukjes appel, stukjes kaas zijn ook allemaal lekker erbij.

Mogelijkheden volop, naar ieders smaak aan te
passen.