Goulash

0
10

Goulash

 photo goulashnew2_zps8cd20cb6.png

Bakje vleesvervangers

5 grote uien

1 rode, 1groene en een gele paprika

3 teentjes knoflook

blikje tomatenpuree

paprikapoeder

500 gram voorgekookte krieltjes (of overgebleven aardappelen)

1 bakje champignons

2 eetlepels ketjap manis

2 eetlepels bloem

zout en peper

groentebouillonblokje

olijfolie

 

Bak in een aparte pan de vleesvervangers

Hak de uien niet te klein en bak ze in olijfoli in een grote wok tot ze glazig zijn

Maak de paprika,s schoon en snij ze in niet te kleine stukken

Doe de paprika,s bij de uien en bak nog 3 min mee

voeg champignons toe Voeg knoflook samen met de tomatenpuree , paprikapoeder,

ketjap zout peper het bouillonblokje en

een halve liter water toe Roer goed door

Strooi de bloem over de saus en roer even door

doe de krieltjes erbij en laat het geheel nog een paar min. sudderen

Voeg als laatste de stukjes vleesvervanger toe

roer door elkaar en dien op