Gevulde aardappels
6 middelgrote aardappelen
• 2 eetlepels Crème Fraiche
• 2 eetlepels Geraspte parmezaanse kaas
• verse bieslook een sprietje of 10
• zout en peper
Verwarm de oven voor op 2000C (hetelucht 1800C).
Kook de aardappelen in de schil in 20 minuten gaa
r. Even af laten koelen hak ondertussen de bieslook fijn. Snijd 4 aardappels door de midden.
Hol de binnenkant uit met een lepel maar laat ongeveer 1½ cm staan aan de rand. Pel de andere 2 aardappelen.
Pureer ze samen met het vulsel uit de andere aardappelen de crème fraiche, ¾ van de kaas en de bieslook tot puree.
Breng dat op smaak met zout en peper. Vul de uitgeholde aardappelen met een schep aardappelpuree
. Strooi dan de rest van de kaas erover en bak ze in ca. 10 minuten goudbruin in de oven