Aardappelschotel met mozzarella

0
32

Aardappelschotel met mozzarella

Ingrediënten: 2 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 450 gram aardappelschijfjes,

1 tomaat, aardappelkruiden, mozzarella, 1 tomaat,

 

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bak 2 fijngesnipperde sjalotjes met 2 fijngehakte teentjes knoflook

in hete boter tot de sjalotjes zacht zijn. Doe in een ingevette ovenschaal een laagje aardappelschijfjes,

leg hierop dunne plakjes tomaat, stukjes mozzarella

. Bedek met een laagje van de sjalotjes. Kruid met aardappelkruiden.

Leg hierop weer aardappelschijfjes en opnieuw tomaat, mozzarella, en sjalotjes.

Eindig met een laagje aardappelschijfjes. Bestrooi nog met wat aardappelkruiden.

Zet ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!