Geitenkaasbolletjes
Ingrediënten voor 4 personen
2 el sesamzaadjes
verse peper( molen)
200 gram zachte geitenkaas
2 el paprika poeder,mag pikant als je daarvan houdt.
rucola
5 el olijfolie
2 el citroensap
zout
2 el gehakte dille
Hulpmiddelen
Eventueel een dressingshaker
koekenpan
bord
Voorbereiding
Rooster de sesamzaadjes licht in een droge koekenpan
Meng peper door de geitenkaas.
Maak bolletjes van de geitenkaas ter grootte van een soepballetje.
Strooi paprikapoeder op een bord.Rol daar de balletjes door.rol ze daarna door de sesamzaadjes.
Bereidingswijze
Meng voor de dressing de olie het sap en de kruiden met eventueel wat zout.Verdeel de schone sla over 4 borden.Sprenkel er de dressing over en verdeel er de geitenkaasballetjes over.
Serveertips
In plaats van sesamzaad zijn groene kruiden ook erg lekker.