Een andere zomer, een nieuw gebrom..

0
342

Vanaf de andere zijde…. Terwijl de radio het zoveelste ongeluk met een vrachtwagen van dit jaar doorgeeft schijnt de omgeving op de volgende bui te wachten.

Wat een zomer, dit jaar !

Een Tour de France, die meer een Toer de Frats blijkt te worden. Er wordt al gesmaald, dat de laatste tiien overgeblevenenen zondag in een busje over de meet gereden zullen worden in Parijs. En langs de kant de sponsers, die hun geld terugeisen.

Een zomer, die qua weer drie maanden te vroeg kwam en vier maanden te vroeg is afgelopen. Het bluswater voor zuid Europa houden ze in West Europa vast, ondanks dat dat miljarden kost.

Geplande vakanties kunnen niet zo doorgaan als voorzien door onverwachte ziektegevallen. Hetgeen dan ook weer geld kost.

En wanneer de normale vakantieregeling niet kan doorgaan, buiten schuld van alle belanghebbenden, dan vindt men een oplossing, die wel gerustheid, maar geen genoegdoening schenkt.

Fijn, dat er op de Buitenplaats dan toch nog een computer geregeld kan worden. Gelijk weer nieuwe ervaringen. Maar wel een met duidelijke waarschuwing. Als je naar de nieuwe Windows moet verhuizen, kost je dat allerlei verdere aanpassingen, indien mogelijk.

We gaan nog uitzien naar Hoogtepunten, maar dat zal wel niets met orgasmen en organen te maken hebben. Wie weet komt er nog wat leuks voorbij ?