Document met recensie naar veilige omgeving verplaatst

0
621

Onlangs bracht ik een blog over de bespreking door Yoram Stein van het boek van Henri Krop, Spinoza. Een paradoxale icoon van Nederland. 

Van diverse kanten bereikte mij het bericht dat Google of het eigen internet-beveiligingsprogramma aangaven dat de betreffende website met malware besmet was. De vijandige rommel bevindt zich op de server(s) van de provider van mijn website. Heel vervelend. Er werd derhalve ontraden het document naar de eigen pc te halen (hoewel er met dat document zelf niets mis was). Eerder was het nog wel zo dat, ook bij besmetting met malware, Pdf's toch zonder probleem gedownload konden worden. Dat was nu blijkbaar niet meer het geval. 

Ik heb dus met spoed omgezien naar een nieuwe plek om documenten veilig te kunnen uploaden en heb die gevonden bij seniorennet.be, waarop ik die recensie heb geplaatst. Hier de link erheen.
Met dank aan Karel D'huyvetters die me daarvoor nog een tip gaf.

Ook nieuwe documenten ga ik daar voortaan heen brengen (en wellicht ook nog sommige eerdere documenten). Of ik daarnaast nog iets met dat blog ga doen, daarover moet ik nog even denken.

Het kreeg alvast wel de titel: Spinoza – Spinozisme – Spinozana