Bericht aan de ca 400 bezoekers van dit weblog

0
28

Hierbij meld ik even dat er geen 'onherstelbare ramp' (zoals een van u het vroeg) is gebeurd. Iemand had gisteren op het blog "Er is iets loos met blogse" van 16 oktober 2008, een reactie geplaatst, waardoor het leek alsof er momenteel iets met blogse aan de hand was. Dat is niet het geval. Ik heb die reactie vanwege die verwarring intussen ook maar gewist, alsook de mogelijkheid om daarop nog te reageren.

Wat er wel aan de hand is: ik heb al enige weken pc-problemen, waarvoor ik al viermaal voor onderhoud en "service" naar de winkel  ben teruggeweest. Tussendoor behelp ik mij met een internetcafé en een geleende laptop. Enfin, daarmee ga ik u niet steeds lastig vallen.

Het is inmiddels wel zo dat ik hierdoor (maar ook door het nogal uitblijven van reacties) mijzelf iets minder tot slaaf maak van dit Spinoza-blog. Ik deed en doe het voor mezelf (mihi ipsi scripsi, zeg ik Nietzsche na) – u mag meekijken. Ik blijf mij bezig houden met zaken van Spinoza (zojuist bracht de post bij weer een boekje dat ik zeker zal gaan bespreken) en ik zal blijven speuren naar Spinozana en van mijn ontdekkingen kond doen aan de vele bezoekers (400 gisteren!) van dit weblog, maar ietsje kalmer an…